Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Gizli Saklı dizisinde gizli değil açıktan Disney Plus reklamı büyük sürpriz oldu!

Fox TV’nin Gizli Saklı dizisinde gizli değil açıktan Disney Plus reklamı büyük sürpriz oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan ve uzun süredir pek çok ünlü oyuncu, yapımcı ve senaristlerle anlaşmalar yapan Disney Plus, 14 Haziran’da görkemli bir gece ile Türkiye yayınına başlamıştı. Dijital platformlar arasında hızlı bir çıkış yakalayan Disney Plus’ın ilk yerli orijinal dizisi, Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi olmuştu.

Disney Plus’ın Tarkan’ın sahne aldığı ve anlaştığı tüm ünlü isimlerin de bulunduğu büyük parti öncesinde izleyenlere yaşattığı ilginç sürpriz dikkatleri çekmişti. Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisinin son bölümünde Engin Akyürek’i gören izleyiciler çok şaşırmıştı.

Kaçış dizisinde oynadığı Mehmet karakteri ile dizinin küçük bir sahnesinde yer aldı oyuncu. Disney Plus, ilk orijinal dizisinin tanımını bu güzel sürpriz ile yapmıştı. Ardından ise Yasak Elma’da benzer durumlar gündeme geldi.

Yine Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da, Disney Plus ile anlaşmalı olan Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakteri üzerinden dijital platforma atıflar yapılarak tanıtımına katkıda bulunulmuştu. Benzer bir durum bu kez de Gizli Saklı dizisinde dikkatleri çekti.

Gizli Saklı dizisi Disney Plus'ın reklamlarına konu oldu! 79

Başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın rol aldığı yine Fox TV’nin dizisinde de benzer bir durum yaşandı. Polisiye komedi türündeki dizinin son yayınlanan  bölümündeki sahnede açık açık Disney Plus platformu konuşuldu. Senaryoya eklenen bu sürpriz tanıtım, izleyicinin dikkatinden kaçmadı!

Eğlenceli bir yaz dizisi olan Gizli Saklı’nın bir sahnesinde, çocukların dijital dünyada izlediklerinden çok etkilenmeleri ve bu durumun da ailelerin endişelerini arttırdığına, sorunlar yaşandığına vurgu yapıldı.

Daha sonra Sinem Ünsal’ın Disney Plus’ı anlattığı o küçük sahne ile  “Her yaşa uygun eğlence Disney Plus’ta” sloganı da konumlandırılmış oldu.

İşte dizide dikkat çeken o tanıtımın olduğu sahne…