Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülsim Ali İlhan, 2023 yılını güzel geçirdi şimdi 2024’ten önemli bir isteği var!

Gülsim Ali İlhan, 2023 yılını güzel geçirdi şimdi 2024’ten önemli bir isteği var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, son yılların başarılı kadın oyuncularından birisi olarak öne çıkıyor. Birbiri ardına önemli projelerde güçlü kadın rolleri ile hayranlarını mest eden oyuncu, uzun süreli olan ve başarıyla anılan projeler seçmesiyle de biliniyor.

Gönül Dağı isimli dizide iki sezon yer aldıktan sonra Al Sancak isimli aksiyon dizisinde etkileyici bir performans ortaya koyan oyuncu, bu projenin son anda devam etmesi yönünde karar alınması ile birlikte dinlenmeye geçti.

Yaz döneminden bu yana herhangi bir projede yer almayan Oyuncu, “Bol bol dinlendim artık. Gerçekten çok dinlendim, tatile de gittim. Bu aralar iş yoğunluğu var. Yeni başlayan bir şey yok. Güzel projeler geldi. Yeni şeyler bulmaya başladım” diye konuştu.

Yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olan oyuncu, “2023 yılı güzel geçti. Sağlıklı geçti, iş vardı, tatil vardı, bol bol dinlenme vardı. Ailem ile birlikte yıl güzel geçti” dedi.

Aşk konusunda da açıklamalarda bulunan oyuncu, yeni yılda aşka kapılarının açık olduğundan da bahsetti.

Yalnız olduğunu ve bir ilişkisinin bulunmadığını belirten ünlü oyuncu, “Elbette birisi hayatımda olacak ama bu aralar sizi mutlu edemiyorum” diye konuştu.

Herkesin mutlu olmayı hak ettiğini anlatan oyuncu, kendisini mutlu edecek kişiyi de en yakın zamanda bulmayı diledi.