Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in başına talih kuşu kondu! Hollywood projesinde mi rol alacak?

Esra Bilgiç’in başına talih kuşu kondu! Hollywood projesinde mi rol alacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Esra Bilgiç’i izleyici ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun rolüyle tanıdı. 1992 doğumlu olan oyuncu, 2014 yılından beri ekranlarda yer alıyor. Diriliş Ertuğrul’un yurtdışına da satılmasıyla ismini kısa sürede başka ülkelerde de duyurdu.

Bu arada Milli futbolcu Gökhan Töre ile 2017’de evlenen ve 2 yıllık evliliğinin ardından 2019’da boşanan oyuncu, şimdilerde Ramo dizisiyle gündemde. Ankara doğumlu olan oyuncu önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okuduktan sonra Bilkent’in Uluslarası İlişkiler Bölümünde okumaya başlamış.

Oyuncu, Diriliş Ertuğrul’un ardından, Kanal D’de ömrü kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde oynadı ve bir süre Londra’ya giderek oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında da Ramo’nun Sibel’i olarak ekranlarda yer almaya devam ediyor.

Bu arada Oyuncu, yurtdışında da büyük bir hayran kitlesi edindi. Özellikle Pakistan’da çok seviliyor. Bazı firmalarla, markalarla da reklam anlaşmaları yapmakta bir süredir.

Esra Bilgiç'in başına talih kuşu kondu! Hollywood projesinde mi rol alacak? 8

Diriliş Ertuğrul’un Pakistan’da Urduca yayınlanması ile Esra Bilgiç hayranlığı bu ülkede patlama yaptı adeta. Oyuncu sık sık Pakistanlı hayranları için sosyal medya sayfasından farklı paylaşımlar ve reklam içerikli tanıtımlar da yapmakta.

Bunun yanısıra kariyeri ile ilgili bazı gelişmeler yaşandığı da ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, twitter hesabından verdiği bilgiye göre Bilgiç, Pakistan’ın ünlü kriket takımı Peshawar Zalmi’nin iyilik elçisi oldu.

Esra Bilgiç'in başına talih kuşu kondu! Hollywood projesinde mi rol alacak? 9

Bu arada ünü gitgide yayılan Esra Bilgiç’in isminin bir Hollywood projesinde de geçtiği ifade ediliyor. Kulis bilgilerine göre Esra Bilgiç’in Orlando Bloom ile oynaması söz konusu!