Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep ve Menajerimi Ara dizileri pişti oldu! Sol Yanım ile Sadakatsiz de aynı durumda!

Akrep ve Menajerimi Ara dizileri pişti oldu! Sol Yanım ile Sadakatsiz de aynı durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizileri yakından takip edenler, bazı mekanların birbirleri ile aynı olduğunu zaten fark ediyor. Ünlü yapımların farklı dizayn edilen ama aynı mekanlarda çekilmesine alışkın olan izleyiciler, bu sezon ise ilginç bir başka deneyim yaşıyor.

Dizileri dikkatle takip edenler bazı kıyafetlerin de aynı olmasından dolayı bir hayli şaşkınlık yaşamakta. Akrep dizisindeki bir sweatshirt’in Menajerimi Ara’da da ortaya çıkması bir tesadüf mü, merak ediliyor.

Benzer bir durum ise final yapan Sol Yanım dizisiyle aynı gün Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz orasında da yaşandı. Bu konuyu köşe yazısında dile getiren Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bazı ayrıntılar verdi.

Koloğlu, tesadüf olup olmadığını bilmiyor ve soruyor. Bakalım yapımcı cephesinden bilgi gelecek mi? İşte Sina Koloğlu’nun dikkat çeken yazısı:

“Tesadüf mü bilinmez. Dizilerde son zamanlarda aynı renk ve marka giyen karakterlere rastlanıyor. Ev ahalisinin gözünden kaçmıyor.

‘Sol Yanım’da Maya’nın kazağı ile ‘Sadakatsiz’ dizisinde Bahar’ın kazakları mesela.

Yine ‘Akrep’te Merve’nin giydiği sweatshirt, ‘Menajerimi Ara’daki Dicle ile aynıydı. Belki daha da çok vardır. Ev ahalisi markaların ‘pazarlama’ çalışması olarak yorumladı.”