Ana sayfa Dizi Haberleri Muhtemelen bu kare, Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde yok ama Merve Dizdar paylaştı…

Muhtemelen bu kare, Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde yok ama Merve Dizdar paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam (2 Şubat Salı) 20. bölümüyle ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisinde izleyenleri ekrana kilitleyecek sahneler var yine! Han ile boşanmaktan vazgeçen ve ailesi ile birlikte yaşamayı kabul eden İnci’nin evdeki ilk gününde ilginç anlar yaşanacak! İnci’ye evdeki bir dizi kuralı anlatan Gülben ve Safiye, onu şaşkına çevirecekler.

Bir şekilde İnci’nin eve gelmesini kabul eden Safiye, onun hijyen kurallarına uyması için olmadık halle sokacak İnci’yi. Üzerine giydirdiği ve adeta yoğun bakım odasına gider gibi olan kıyafetleriyle İnci, bir dizi kuralla başbaşa kalacak!

Bu arada ablası Safiye ile birlikte İnci’nin temizlik kurallarını iyice öğrenmesi için çabalayan Gülben’in hali de kimi zaman gülümsetecek! İnci’yi hayli gerecek ama izleyenlere de zaman zaman kahkahalar attıracak haller yaşayacağız!

Dizinin yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragman ile birlikte merak da arttı! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın oynadıkları Safiye ve Gülben, İnci’yi fena hırpalayacak gibi duruyor!

Bu sahnelerin çekimi ise oldukça eğlenceli geçmiş gibi! Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği İnci’nin, eve gelmesiyle birlikte bambaşka bir süreç yaşanacak! Bunun ilk adımını da yeni bölümde göreceğiz.

Muhtemelen bu kare, Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde yok ama Merve Dizdar paylaştı... 14

Bu arada dizinin yeni bölüm yayınından önce Merve Dizdar’ın instagram’da yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Oyuncu, banyodaki sahnede İnci’ye kuralları anlatırken kamera arkasından bir kareyi paylaşmıştı.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın sahneyle ilgili düşüncelerini yüzünden okuyabilirsiniz. Duruma hayli gülen ve eğlenen iki oyuncunun bu hali tabii ki dizide yer almayacak! Kamera arkasından bir fotoğraf bu…

Yüzlerindeki gülümsemeyi Gülben ve Safiye’de göremesek de Dizdar ve Mola’nın o sahnenin çekimlerinden çıkan bu karedeki halleri, görenleri de gülümsetiyor.

Dizdar, Ezgi Mola’ya atıfta bulunduğu paylaşımında “Canım güzellliğim, Ezgi Mola gülüşün” diyerek Safiye’nin yüzünde asla göremeyeceğimiz o gülüşe dikkat çekiyor…

Muhtemelen bu kare, Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde yok ama Merve Dizdar paylaştı... 15