Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Dermancıoğlu’nun çıldırmış hallerini gören Bir Küçük Gün Işığı dizi hayranları şaşkına döndü!

Esra Dermancıoğlu’nun çıldırmış hallerini gören Bir Küçük Gün Işığı dizi hayranları şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Esra Dermancıoğlu yine izleyenleri kendisine hayran bırakmasını bildi. Bir önceki dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova’da çok başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, kendi karakterine çok uzak rollerde bile sanki o kişiymiş gibi canlandırmada bulunabiliyor.

Karakter yaratma ustası olarak da öne çıkan Esra Dermancıoğlu’nun genellikle kötü kadın rollerinde çok daha iyi performans ortaya koyduğunu biliyoruz. atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran karakterini canlandıran oyuncu, her yeni bölümde yeteneklerini sergilemekle kalmıyor, izleyicinin aklını başından almayı da biliyor.

Esra Dermancıoğlu'nun çıldırmış hallerini gören Bir Küçük Gün Işığı dizi hayranları şaşkına döndü! 8

Esra Dermancıoğlu ile Tuğçe Açıkgöz’ün dizinin 12. bölümündeki kavga sahnesi de yine izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Ümran’ın kızı Dila’ya öfkesini yansıttığı sahneler gerçeğe oldukça yakındı. Esra Dermancıoğlu öfke patlaması yaşayan bir anne haliyle yine oyunculuk yeteneklerini konuşturdu.

Son dönemde dikkat çeken çıkışıyla göz dolduran Tuğçe Açıkgöz’ün de gayet başarılı şekilde Dila karakterinin hislerini ekrana yansıtabildiğini görüyoruz.

Esra Dermancıoğlu, kendi naif karakterinden çok farklı kadınları, sert bir üslup ile oynayabiliyor ve hayranları da onun bu canlandırma yeteneğini çok başarılı buluyor.

Esra Dermancıoğlu'nun çıldırmış hallerini gören Bir Küçük Gün Işığı dizi hayranları şaşkına döndü! 9

Bir Küçük Gün Işığı dizisi duygusal hikayesi ve izleyenleri etkileyen sahneleri ile pazartesi akşamları çok iyi reytingler almaya devam ediyor.  Dizi hayranları Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisinin başarılı oyunculuğundan ve iyi uyum sağlamalarından da çok memnun.

Dizinin yan karakterlerinin de güçlü isimlerden oluşması, bu başarının nedenlerinden birisi olarak öne çıkıyor.