Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Duy Beni dizisine veda eden Durul Bazan, yepyeni bir projenin heyecanını yaşıyor!

Duy Beni dizisine veda eden Durul Bazan, yepyeni bir projenin heyecanını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında dünyaya gelen Durul Bazan, Türk tiyatro ve sinema dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Dizilerde de sıklıkla izlediğimiz oyuncu, en son Duy Beni isimli gençlik projesinde rol almıştı.

Durul Bazan, bugüne kadar bulunduğu projelere büyük değerler kattı ve genç isimlere tecrübelerini aktarmayı da her fırstta sürdürdü. Star TV ekranında 20. bölümü ile final yapan Duy Beni dizisi de oyuncu adına, birçok genç isim ile bir araya gelme şansı verdi. Dizide Fikret isimli karakterde izlediğimiz oyuncu, projenin final yapmasının ardından artık yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirecek.

Durul Bazan, kendi ismini taşıyan eğitim merkezi de açarak gençleri oyunculuğa hazırlama konusunda çok önemli bir adım attı. Oyuncu, “Bu bir hayalin gerçek olduğu bir gün. Benim için çok özel. Hayatımda bir kırılma noktası. 50 yaşındayım, hayatın yarısını bitirmiş durumdayım. Artık bugüne kadar heybemde biriktirdiklerimi genç çocuklara aktarmak, onların bir araya gelip yeteneklerini birbirlerine bulaştırması için bir merkez burası” açıklamasında bulundu.

Duy Beni dizisine veda eden Durul Bazan, yepyeni bir projenin heyecanını yaşıyor! 7

Yetenekli çocukların bu eğitim merkezinde birbirlerinden etkilenerek yetişeceklerini anlatan Durul Bazan, kendisinin de onlara destek vermek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Durul Bazan daha önce de birçok genç isme eğitimler vererek onları mesleğe hazırladı. Usta oyuncu, özel çocuklarla çalışmayı çok sevdiğini söyledi. Birçok genç ve başarılı isme destek olmasının yanı sıra, bu isimlerin önemli yerlere gelmesi de Durul Bazan’a büyük bir gurur veriyor.

Usta oyuncu, “Ben özel çocuklarla çalışmayı çok seviyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum çünkü çok başarılı oldular. Benim en büyük motivasyonum onların başarısı” diye konuştu.