Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu’nun kızını gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!..

Esra Dermancıoğlu’nun kızını gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Behice’ adlı karakterde kötü bir kadın portresi ortaya koyan Esra Dermancıoğlu yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kaderimin Oyunu adlı diziyle ekranlara geliyor.

Yeni dizisinde ‘Zahide’ adlı başına buyruk bir kadını canlandıran Dermancıoğlu performansıyla yine dikkatleri üzerine çekiyor. Yetenekli oyuncu zaman zaman instagram paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Sosyal medyada çoğunlukla eğlenceli paylaşımlar yaparak takipçilerini güldüren Esra Dermancıoğlu’ndan bu defa duygusal bir paylaşım geldi.

18 yaşındaki kızı Refia’nın fotoğrafını paylaşan Esra Dermancıoğlu fotoğrafın altına, ‘Refia şu hayatta birbirimizin en derinini gören ruh eşim, kızım… naber:)’ notunu düştü.

Esra Dermancıoğlu'nun kızını gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi!.. 7

Oyuncunun boyunca kızı olduğunu bilmeyen bazı hayranları fotoğrafı görünce çok şaşırdı. Kimi hayranları da oyuncunun kızının ismini çok değişik bularak ismi kimin koyduğunu merak etti.

Esra Dermancıoğlu’nun paylaşımına Hülya Avşar da ‘Maşallah çok güzel Esra bu kız’ yorumunu yaptı.  Esra Dermancıoğlu’nun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Çoğu takipçisi Esra Dermancıoğlu’nun kızı Refia’yı oyuncunun gençliğine zannetti. Hatta bazı hayranları fotoğrafa ilk baktıklarında, Esra Dermancıoğlu’nun geçmiş yıllara ait bir fotoğrafı olduğunu zannettiklerini dile getirdiler.