Ana sayfa Dizi Haberleri Reyyan’ın duası gönüllerde çiçek açtı! Ebru Şahin dile getirdi, Hercai hayranları o sözleri aklına yazdı!

Reyyan’ın duası gönüllerde çiçek açtı! Ebru Şahin dile getirdi, Hercai hayranları o sözleri aklına yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisi, haftalardır hikayesinin de etkisiyle total grubunda yükselişi ile dikkat çekmekteydi.3.sezona sıkıntılı başlayan dizi, atv’nin de kararlı duruşu ile ekranda kalmaya devam ediyor.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bölümlerine dün akşam bir yenisi daha katıldı. Hercai, 46. bölümü ile yayınlandı ve dizideki bir sahne de izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Reyyan’ın Miran’a olan aşkıyla ilgili duası sadece akıllara değil, kalplere de yazıldı.

Evli olmalarına rağmen bir türlü karı koca hayatı yaşayamamaları, aşklarını doyasıya sürdürememeleri ve sürekli engellerle karşılaşmaları Reyyan ve Miran’ın kaderi oldu. Senaristler diziyi uzatmak adına olayları sakız gibi uzatınca, izleyicilerin aşk sahnesi izlemesi de artık o kadar kolay değildi…

Hercai dizisinin 46.bölümünde ise aşkını haykıran ve bir dua olarak da seslendiren Reyyan, izleyicilerin gönlüne girdi.

Reyyan'ın duası gönüllerde çiçek açtı! Ebru Şahin dile getirdi, Hercai hayranları o sözleri aklına yazdı! 7

“Derler ki, insanın aklı ile kalbi arasında ki yol, dünyanın en uzun yoluymuş. Mutluluğu bulanlar ancak o yolu kısaltabilenlermiş. Sen benim aklımla gönlümü birleştirdin. Sen benim yürüdüğüm yolları kısalttın. Sen benim canıma can, ömrüme ömür oldun.”

Dizinin o anlarını izleyenler ise sosyal medyada ne kadar keyif aldıklarını ve aşklarını yaşayan Reyyan ve Miran’a ne kadar hasret kaldıklarına yönelik yorumlarda bulundu. İşte o sahne: