Ana sayfa Sosyal Medya Eva Luna’nın ünlü teyzeleri ziyarete geldi! Özge Özder’e meslektaşlarından sürpriz!

Eva Luna’nın ünlü teyzeleri ziyarete geldi! Özge Özder’e meslektaşlarından sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterine hayat veren Özge Özder, dizi devam ederken hamile olduğunu öğrenmiş ve işini bırakmayarak doğuma kısa bir süre kalıncaya kadar da çekimleri sürdürmüştü. Yapımcı ile anlaşan oyuncu, doğumdan sonra da diziye geri döndü.

Bu hafta yeni bölümde hikaye gereği İsveç’e giden Derya döndü. Böylece Özge Özder de hem hamileyken dizide oynanabileceğini, hem de kısa bir süre içinde yeniden işine dönebileceğini tüm meslektaşlarına da göstermiş oldu.

Sektörde ilk kez yaşanan bu durumla birlikte Özge Özder, kadın meslektaşları için de bir öncü oldu. Özge Özder’in dizide ağırlıklı bir rolü olmaması ve büyüyen karnını da saklama şansı bulması, rolüne devam etmesine olanak sağladı.

Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, kızları Eva Luna’yı 11 Şubat günü dünyaya getirmişti. Annelik heyecanı ile dolu olan oyuncu, bir süredir sosyal medyadan hayranlarıyla Eva Luna ile yeni hayatı hakkında açıklamalar da yapıyor.

Yaşadıkları heyecanı, evde neler olup bittiğini hayranlarına anlatan oyuncu, samimiyeti, ve doğallığı ile de çok seviliyor. Bir kaç gün önce kızının 40’ı çıkınca biraz da olsa yüzünü de gösterdi oyuncu.

Bu kez Özge Özder’in ünlü misafirleri vardı. Yakın arkadaşları olan Aslı Tandoğan, Gözde Kansu ve Begüm Birgören, minik Eva Luna’yı ziyarete geldiler.

“Anlık çıkan maskeler, ömür boyu süren dostluklar ve bir küçük tırtıl” notuyla paylaşım yapan oyuncu, ‘teyzesi gelmiş’ etiketiyle de kızının manevi teyzeleriyle bu keyifli fotoyu verdi…

Eva Luna'nın ünlü teyzeleri ziyarete geldi! Özge Özder'e meslektaşlarından sürpriz! 7