Ana sayfa Dizi Haberleri Üvey Anne dizisinin 3 başrol oyuncusu da çok iddialı bir duruş sergiledi!

Üvey Anne dizisinin 3 başrol oyuncusu da çok iddialı bir duruş sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmasına az bir zaman kalan Üvey Anne isimli dizi, yayınlanan fragmanları ile dikkat çekmeye başladı. Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse ve Aslı Tandoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizi, güçlü bir dram hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dram dizilerindeki başarılı performansları ile hatırladığımız Kutsi; kariyerinde Doktorlar, Huzur Sokağı, Kalbimdeki Deniz ve Benim Adım Melek dizileri ile çok etkili roller ortaya koydu. Bu projeler dram ağırlıklıydı ve Kutsi’nin de bu tür yapımlara öncelik verdiğini hayranları iyi biliyor.

Ünlü oyuncu, yeni dizisi için de iddialı ve şu sözlerle Üvey Anne’de yer almanın mutluluğunu ifade etti:

“Güzel bir enerjisi olan güzel bir proje. Ben de heyecanlıyım. Uzun zamandır seyircinin beklediğini düşündüğüm, hasret kaldıkları, kendileri ile özdeşleştirebilecekleri düşünüyorum. Karakterlerin gerçekten yaşadığı bir proje.”

Kutsi’nin hayranları da heyecanla Üvey Anne dizisini beklemeye başladı. Uzun zaman boyunca yaz döneminde yayınlanacak dizilerle ilgili teklifler almasına rağmen bunları kabul etmemesi ile bilinen Hazal Filiz Küçükköse, bu yıl farklı bir yönelim sergiledi ve bir yaz dizisini kabul etti.

Ünlü oyuncu, “Ben de çok heyecanlıyım. Yeni kanalım, yeni ve çok keyifli bir iş bekliyor hepimizi. Atv için ve bütün seyircileri için de farklı bir iş olacak” diyerek, yeni projesine güvendiğini ifade etti.

Uzun bir zaman sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapan Aslı Tandoğan da bir hayli heyecanlı. Ünlü oyuncu, “Çok mutluyum, uzun süre sonra ilk defa dizi setlerine döndüğüm için heyecanlıyım. Senaryosuyla, yapımıyla, oyuncularıyla gerçekten çok heyecan verici bir işe başlıyoruz” diyerek bir hayli iddialı konuşmaktan kaçınmadı.

Üvey Anne dizisi yakın bir zaman içinde atv ekranında izleyicilerle buluşacak ve dizi hayranlarına farklı duygular yaşatacak. Dizinin reytingleri ve sosyal medya yansımaları da şimdiden merak konusu oldu.