Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin bir laf uydurdu, Hande Erçel’in üstünde kaldı!

Kerem Bürsin bir laf uydurdu, Hande Erçel’in üstünde kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi setinde birbirleriyle de sık sık şakalaşıyorlar. Videolarla hayranlarıyla da bu anları paylaşıyorlar. İkiliyi çok yakıştıran takipçileri de bu tür paylaşımlara bayılıyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, ekran uyumunu tutturmuş iki genç oyuncu olarak, son dönemin çok konuşulan isimleri. Sosyal medyada da hemen her gün gündem oluyorlar.

Yaptıkları instagram paylaşımları ilgiyle takip edilen iki oyuncunun, kamera arkasındaki arkadaşlıkları, birbirlerine takılmaları da büyük bir merakla izleniyor hayranları tarafından.

Kerem Bürsin, bir çekim öncesi kaykayla yanına gittiği Hande Erçel’e “Amanım” diye hitap etmişti. Erçel’in de muzip bir gülümseme attığı videoya Bürsin, “Evet biliyorum Amanım diye bir kelime yok… ama bazen kelimeler uydurmak durumunda kalıyor insan” notunu düşmüştü.

Bu video, sosyal medyada ikilinin hayranları tarafından defalarca kez paylaşıldı ve pek çok yorum yapıldı. Hayranları ikiliyi birbirlerine yakıştırmaya devam ederken, ‘Amanım’ lafı da yayıldı gitti!

Kerem Bürsin, Hande Erçel’in son yaptığı bir reklam içerikli paylaşımına da yine ‘Amanım’ yazınca, bu laf Hande Erçel’in üstünde kaldı adeta!

Kerem Bürsin bir laf uydurdu, Hande Erçel'in üstünde kaldı! 7