Ana sayfa Güncel Haberler Eda Ece şaka yaptı galiba! Hilal Altınbilek güzelliğiyle göz kamaştırdı!

Eda Ece şaka yaptı galiba! Hilal Altınbilek güzelliğiyle göz kamaştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranda olan ve sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen iki ünlü oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Eda Ece var. Yasak Elma’nın Yıldız’ını oynayan Ece, sosyal medya sayfasından da sürekli bir paylaşım halinde. Dizinin setinden bol bol paylaşımlar yapan oyuncu, bu kez saçları yapılırken verdiği bir pozu paylaşmış.

Kamera arkası video ve fotoğraflarıyla ilgiyle izleniyor oyuncu. Zira pek çok da spoi veriyor diziyle ilgili. Aynı zamanda setteki keyifli anları da paylaşıyor.

Bir süre önce koronaya yakalanan Eda Ece, karantina sürecini atlattıktan sonra yeniden sete dönmüştü. Geçtiğimiz hafta izleyenlere büyük bir ters köşe yaptıran Yasak Elma’da, yaşananların bir kabus olduğu anlaşıldı!

Yeni bölüm heyecanla beklenirken Eda Ece’den de aşağıdaki paylaşım geldi. Ancak fotoğrafa düştüğü notla ne anlatmak istediğini kimse anlamadı!

“Çile Fox’ta… 32 Mart Perşamba” notuyla paylaştığı fotoğrafla oyuncu espri yapıyor olsa gerek!

Eda Ece şaka yaptı galiba! Hilal Altınbilek güzelliğiyle göz kamaştırdı! 26

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek’in güzelliğine diyecek söz yok! Hayranları, takipçileri onu öve öve bitiremiyor.

Atv’de yayınlanan dönem dizisindeki kıyafetleriyle tam bir zarafet sembolü  oyuncu. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dillerde.

Hilal Altınbilek’in instagram’dan son yaptığı paylaşım da aşağıda. Oyuncu yine bu pozuyla da beğeni topluyor…

Eda Ece şaka yaptı galiba! Hilal Altınbilek güzelliğiyle göz kamaştırdı! 27