Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dönemin vazgeçilmezi Aslı Tandoğan, yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönüyor!

Bir dönemin vazgeçilmezi Aslı Tandoğan, yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 doğumlu olan Aslı Tandoğan, 2003 yılında başladığı oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında çok başarılı işlere imzasını attı. Aşka Sürgün isimli dizideki Dilan karakteri ile birçok izleyicinin aklında kalan Aslı Tandoğan, Dudaktan Kalbe dizisindeki Lamia karakteriyle de 2000’li yılların başlarında çok popüler bir isim haline gelmişti.

Kapalıçarşı dizisinin yanı sıra, birbirinden farklı yapımlarda önemli deneyimler kazanan oyuncu, ayrıca sinema filmlerinin de aranılan isimlerinden birisi haline geldi. 2018 yılındaki Yuvamdaki Düşman isimli diziden sonra televizyon ekranında nadiren gözüken oyuncu, uzun süren suskunluğunun ardından yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor.

Aslı Tandoğan, 2023 yılının yaz döneminde atv ekranında yayınlanacak olan Üvey Anne isimli diziyle birlikte yeniden setlerde yer alacak. Dizinin ön hazırlıkları da devam ediyor. Oyuncular okuma provalarında bir araya geldi ve hikayenin detayları da ortaya çıktı.

Bir dönemin vazgeçilmezi Aslı Tandoğan, yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönüyor! 8

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay ve Hakan Eratik gibi isimler yer alacak. Senaryosunu Yasemin Kırbaş’ın yazmakta olduğu Üvey Anne dizisinde Aslı Tandoğan’ı İpek Zengin isimli karakterde izleyeceksiniz.

Uzun bir zaman sonra televizyonda izleyicilerin karşısına duygusal, enerjik ve sanatçı kimliğinde bir anne olarak çıkacak olan Aslı Tandoğan, İpek Zengin karakteri ile hayranlarını etkileyecek gibi gözüküyor.

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yapmakta olduğu dizi için ekip Mayıs ayı sonunda Muğla’da bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Peki İpek Zengin nasıl bir karakter? Aslı Tandoğan’ı nasıl bir rolde izleyeceksiniz? İşte karakterin detayları:

Bir dönemin vazgeçilmezi Aslı Tandoğan, yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönüyor! 9

Muğla’nın köklü ailelerinden Zengin Ailesi’nin kızı olan İpek, çocukluktan itibaren Efsun’un en yakın arkadaşı olmuş, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü okurken de aynı fakültenin piyano bölümünde okuyan arkadaşı Efsun ile dostluğu, can yoldaşlığına evrilmiştir. Hatta bu yoldaşlık, iki yakın arkadaşın evlenip çoluk çocuğa karışmalarından sonra da devam edip aile dostluğuna dönmüştür.