Ana sayfa Dizi Haberleri Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse, atv’nin Üvey Anne dizisine psikolojik açıdan hemen bağlandı!

Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse, atv’nin Üvey Anne dizisine psikolojik açıdan hemen bağlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kutsi, partneri Hazal Filiz Küçükköse ile birlikte atv ekranında yaz döneminin iddialı dram hikayelerinden birisi olan Üvey Anne’de izleyicilerle buluşmaya 19 Haziran Pazartesi akşamından itibaren başladı. Kutsi dizinin hikayesinde Faruk karakteri ile yer alıyor ve bu karakteri de bir hayli benimsedi. Benzer şekilde Hazal Filiz Küçükköse de canlandırdığı Serap karakterinden fazlasıyla etkilendi.

Faruk karakterinden bahseden Kutsi, şunları söyledi: “Faruk karakterinin duruşu gerçekten o karakter beni kendisine çekti, o karakterin açılımını çekici buldum. Hikaye de anında beni içine çekti. Bence müthiş bir konusu var. Çok etkileyici bir konusu var. Seyirciyi de çekeceğine inanıyorum.”

Hazal Filiz Küçükköse ise, Serap karakterinin kendisine yepyeni duygular hissettirdiğini anlattı. Oyuncu, “Ben Serap ile bugüne kadar hiç hissetmediğim duyguları hissedeceğim, çünkü arada çok farklı karakterlerimiz var. Bazı duyguları onunla deneyimleyeceğim, bu da bana keşfetmek için güzel bir heyecan” açıklamasında bulundu.

Senaryonun çok katmanlı olmasının kendisini çektiğini dile getiren bir diğer kadın başrol oyuncusu Aslı Tandoğan, senaryoya özellikle dikkat çekti. Uzun süre sonra yeniden setlere Üvey Anne projesi ile dönen Tandoğan, “Yapımcımız, yönetmenimiz, senaristimiz o kadar heyecanlıydılar ki, beni de gerçekten çok heyecanlandırdılar. Bir arada bu ekip ile birlikte olmak istedim” açıklamasında bulundu.

Hazal Filiz Küçükköse, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik gibi dikkat çeken isimlerin de kadrosunda yer aldığı Üvey Anne dizisi, bir dram hikayesi olarak yaz döneminde romantik komedi dizileriyle reyting yarışı yapacak.

1973 doğumlu olan Kutsi’nin hayranları oyuncuyu 1 yıllık aranın ardından yeniden ekranda görmekten memnun. Oyuncu, geçen sezon Annemizi Saklarken isimli projede yer almıştı. Kariyerinde önemli diziler bulunan oyuncu; Doktorlar, Kalbimdeki Deniz ve Benim Adım Melek gibi uzun süreli projelerde yüksek performans sergileyerek, önemli başarılar kazandı.