Ana sayfa Dizi Haberleri Evde karantina Tolgahan Sayışman’a pek yaramadı!

Evde karantina Tolgahan Sayışman’a pek yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanan Şampiyon dizisinde Fırat Bölükbaşı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, TRT’nin kurumsal kararı gereği tüm dizi setlerine verilen 2 haftalık arayı evinde dinlenerek geçiriyor.

Şampiyon dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı net olarak bilinmezken, 2 haftalık çekim arası bu hafta ortasında tamamlanmış olacak. Sayışman’ın evde eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan ile neler yaptığı da ortaya çıktı.

Almeda Abazi instagram hesabından paylaştığı video ile bu karantina günlerinde neler yaşadıklarına değindi. Kilo alma korkusu yaşadıklarını belirten Abazi, durumu şöyle anlattı.

“Çok film izliyoruz. Bütün gün diyet yapıyoruz ama gece tatlı krizimiz tutuyor. Diyetimiz boşa gidiyor. Zaten ben çikolata canavarıyım. Yaz öncesi kötü oldu, kilo alacağız. Şaka bir yana evde kalalım, çıkmayalım.”

Bilindiği üzere Tolgahan Sayışman canlandırdığı karakter için 1 yıla yakın bir süre hem dövüş dersleri almış hem de özel bir diyetle vücudunu bir boksörün vücuduna benzetmişti. Karantina süreci uzar ise ünlü oyuncunun kilo alıp almayacağı merak ediliyor.