Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Çakır’a göre koronavirüs sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Deniz Çakır’a göre koronavirüs sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Deniz Çakır, koronavirüs salgını ile ilgili yaptığı detaylı mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı. Bu zor günlerde insanların öğrendiklerini unutmaması gerektiğini belirten oyuncu, yaşananların bir kenara not edilmesini öneriyor.

Koronavirüs salgının her geçen gün sonuçlarının ağırlaştığı bugünkü ortamda Deniz Çakır’ın sözleri bir hayli anlamlı. Sabır gerektiren, kıymet bilmenin önemine işaret eden oyuncu, vicdanlı olmak gerektiğine değindi.

Deniz Çakır, koranvirüs salgını sonrasında dünyada hiçbir şeyin eskisi gibi de olmayacağını düşündüğünü ifade etti.

İşte Deniz Çakır’ın insanoğlunun çok hata yaptığı değerlendirmesi de içeren, anlam yüklü sözleri:

“Bugünler geçtiğinde , bugünlerde öğrendiklerini unutmamalı insan.. Şu gün, ‘ilk o günlerde fark etmiştim…’ diyeceğimiz şeyler yaşıyoruz… Yazın bu günleri, not alın bi kenara… Sabır, kıymet bilmek, kendini bilmek, vicdan, vebâl, hırs, özlem… Türlü duygular lugatınızda farklı anlamlar kazanıyor… Uzak gibi görünsek de birbirimize, hiç olmadığı kadar sık konuşuyoruz seçtiklerimizle… Bencil, kendini bilmez, kıymet bilmezleri belki üzülerek fark ediyoruz… Zor günler evet ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak tüm insanlık için.. Biz insanoğlu çok hatalar yaptık… Bi daha tekrarlamamamız dileği ile.. Umut ve inançla..”

Deniz Çakır'a göre koronavirüs sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 7