Ana sayfa Dizi Arşivi Evlerden Biri Dizisi| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Evlerden Biri Dizisi| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Evlerden Biri Koliba Film imzalı, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun ile Müjdan Kayserli’nin birlikte kaleme aldığı, Orhan Kemal’in 1966’da basılan aynı adlı eserinden uyarlanan, dram türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Ceyda Ateş, Özgür Çevik, Şemsi İnkaya’nın başrollerinde yer aldığı Evlerden Biri isimli dizi kısa süreli bir yapım oldu. Dizi toplam 13 bölüm ekranda kalmayı başardı. Dizinin genç ve başarılı başrol isimleri Ceyda Ateş ile Özgür Çevik iyi bir ikili oldu ve proje sayesinde daha geniş kitleler tarafından tanındı.

Evlerden Biri Dizisi| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 8

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: Koliba Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 1 Ağustos- 29 Ekim 2012
Mekan: İstanbul
Süresi: 90 dakika
Müzik: Fahir Atakoğlu
Başrol: Ceyda Ateş, Özgür Çevik, Şemsi İnkaya.
Oyuncular: Barış Aytaç, Bedia Ener, Gökçe Sezer, Mehtap Bayri.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesaplarından fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler de paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/evlerden_biri
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/evlerden-biri

GENEL İZLENİM:

Farklı görüş ve fikir ayrılıklarının çözülmenin eşiğine getirdiği ailelerin hikayesinin etrafında etkileyici bir aşkın anlatıldığı Evlerden Biri dizisi, Ceyda Ateş’in  ‘Adını Feriha Koydum ‘un hemen ardından ilk başrolünü oynadığı dizi olma özelliğini de taşıyor. Ateş, dizi için saç rengini değiştirmiş ve bambaşka bir karakterle ekranlara dönmüştü. Evlerden Biri, ilk başta yüksek olan reytinglerin daha sonra düşmesi üzerine erken final yaptırıldı.

HİKAYESİ:

İskender, Erdal ve Ayşe. 2’si erkek, 1’i kız 3 evlat. Babaları Sadi emekli. Anneleri Hediye, ev hanımı. Mahalle arasında, eskimiş ama eskidikçe de değeri artan bir evde yaşıyorlar. Bütün gelecek hayallerini ve ümitlerini oturdukları eve bağlayan ailede, eski huzur ve mutluluk sadece fotoğraf karelerinde kalmış. Hayaller, birbirinden farklı beklentiler ve çıkar ilişkileri birbiriyle çakıştıkça gerilim de artmaya başlıyor.

Bir gün, bir anneyle kızı, Nursen’le Leman taşınırlar karşılarındaki eve. İlginç, güzel, alımlı ve neredeyse abla kardeş gibi duran bu ikili, evdeki herkesin ilgi odağı olur. Evin erkeklerinin birbirlerinden habersiz benzer düşünceler geçer aklından. Hayalleri onların üzerinde yoğunlaşır. Evin erkeklerinin ümitleri, aşkları ve gelecekleri olurlar adeta bu anneyle kız.

İskender’in içe kapanık, silik yaşamına yeni bir ışık doğar. Onun tam zıddı olan erkek kardeşi Erdal’sa abisinin damarına basacağı yeni bir yol bulmuştur kendisine. Ev üstünde daha fazla pay sahibi olabilmek için epeydir gergin olan kardeşlerin arası daha da açılmaya başlar.

Sadi’yse öteden beri, çocuklarına karşı babalık görevini yaptığını düşünür. Artık ailesi için değil, içten içe kendi için yaşamak ister. Hastalıklı, yorgun ve yaşlı bedeni, ömrünün son günlerinde mutlu olsun ister.

Masum ve dupduru güzelliğiyle Nursen, annesinin hiç onaylamadığı bir yaşamı, dürüst ve namuslu bir hayatı yakalamanın peşindedir. İlk görüşte sevdalandığı Erdal’la onun abisi İskender’in kendine olan gizli hisleri arasında hangisinin gerçek olduğunu bilemeden.

Evlerden Biri Dizisi| Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Özgür Çevik (İskender)

Ceyda Ateş (Nursen)

Şemsi İnkaya (Sadi)

Barış Atay (Erdal)

Bedia Ener (Hediye)

Gökçe Sezer (Ayşe)

Mehtap Bayri (Leman)

MEKANLAR:

Evlerden Biri dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizi ağırlıklı olarak Üsküdar Salacak’da çekildi.

JENERİK:

Evlerden Biri dizisinin müzikleri ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu’na ait.

TÜM BÖLÜMLER:

Evlerden Biri dizisi Star TV ekranlarında 1 Ağustos 2012 tarihinde başladı.  Dizi, ilk başta yüksek olan reytinglerin daha sonra düşmesi üzerine erken final yaptırıldı. 29 Ekim 2012 tarihinde yayınlanan 13. bölümü ile ekranlara veda etti.

Evlerden Biri dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin internet sitesinde izleyebilirsiniz.

Tüm Bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız…

KAMERA ARKASI:

Evlerden Biri dizisinin kamera arkası görüntüleri de dizinin yayınlandığı dönemde YouTube’da paylaşıldı.

Evlerden Biri Kamera Arkası Görüntüleri