Ana sayfa Dizi Haberleri Özgür Çevik, yeni imajıyla Alparslan dizisine bomba gibi bir başlangıç yapıyor!

Özgür Çevik, yeni imajıyla Alparslan dizisine bomba gibi bir başlangıç yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgür Çevik, 1981 yılında dünyaya geldi ve uzun yıllardır farklı projelerde yer alarak hayranları ile ekranda buluşmaya devam ediyor. Yabancı Damat isimli unutulmaz dizide canlandırdığı Niko karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, ayrıca Kırgın Çiçekler dizisinde de Toprak karakteri ile büyük çıkış yakalamıştı.

2019 yılında Canevim dizisinde izlediğimiz oyuncu, bir süre ortalarda görünmemesine rağmen son dönemde üst üste yeni yapımlarda yer alarak hayranlarını şaşırttı. Yeşilçam isimli dijital dizide İzzet olarak izleyicilerin karşısına çıkan Özgür Çevik, ayrıca çok ilgi gören Kaçış isimli Disney Plus’ın ilk yerli dizisinde de rol aldı.

Fox TV ekranında gelecek hafta final yapacak olan İyilik dizisinde Koray olarak da izlediğimiz oyuncu, 2023 yılında setlerde yer almak için yeni bir anlaşma yaptı.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu’nun ekibine katılan Özgür Çevik, Leon Imperium isimli karakteri canlandıracak. Lakabı Kont Leon olan karakter ile Selçuklu Devleti’ne karşı savaşan korkusuz bir savaşçı olarak izleyeceğimiz Özgür Çevik, yeni imajıyla da tüm hayranlarını şaşkınlığa uğratacak.

Özgür Çevik, yeni imajıyla Alparslan dizisine bomba gibi bir başlangıç yapıyor! 7

Daha önce rol aldığı dizilerden çok farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, Alparslan dizisinin hikayesini hareketlendirecek ve yeni bölümlerde heyecanın artmasını sağlayacak.

Alparslan öncülüğünde güçlü adımlarla Anadolu’ya yürüyen Büyük Selçuklu’nun en büyük baş belası haline gelecek olan Kont Leon karakteri, soğuk kanlı ve acımasız birisi olarak öne çıkacak.

Ani’ye yaklaşan Türk tehdidini engellemek amacıyla Konstantinopol’den gelen Leon karakteri ile Özgür Çevik, kariyerinde ilk kez tarihi bir yapımda yer almış olacak.