Ana sayfa Sosyal Medya Evliliğini sonlandıran Merve Boluğur’un sosyal medyadaki ilk hamlesi ne oldu?

Evliliğini sonlandıran Merve Boluğur’un sosyal medyadaki ilk hamlesi ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın’ın 44 gün süren evliliği sona erdi. Ünlü çift, Beykoz Adliyesi’nde 5 dakikada görülen boşanma davasıyla yollarını resmi olarak ayırdı.

2 Ekim’de Fuat Paşa Yalısı’nda görkemli bir törenle  nikah masasına oturan çift, kısa bir süre sonra boşanma kararı aldı. Merve Boluğur ayrılığı sosyal medya hesabından, “Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” notuyla duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından avukatları aracılığıyla boşanma işlemlerini başlatan ünlü çiftin evliliği resmen sona erdi. Evlenmeden hemen önce instagram hesabında adını Merve Boluğur Aydın olarak değiştiren oyuncunun boşandıktan sonra hemen Aydın soyadını silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Evliliğini sonlandıran Merve Boluğur'un sosyal medyadaki ilk hamlesi ne oldu? 7

Adliyeye babasıyla birlikte gelen Merve Boluğur, dava sonrası basın mensuplarına, “Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” diyerek soruları yanıtsız bıraktı. Avukatıyla beraber mahkemeden ayrılan Mert Aydın ise “Olmadı. Yürütemedik Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Son yıllarda ekranlardan uzak olan, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur,  yaklaşık dört aydır büyük aşk yaşadığı DJ Mert Aydın’dan ayrılığı sonrasında da sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan oyuncunun tüm gelinlikli fotoğraflarını instagram hesabından kaldırdığı da görüldü.