Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde tutan strateji, Gecenin Ucunda dizisinde tutmadı!

Yalı Çapkını dizisinde tutan strateji, Gecenin Ucunda dizisinde tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında bu sezonun en iddialı dizileri olarak lanse edilen Yalı Çapkını ile Gecenin Ucunda arasında bir uçurum bulunuyor. Yalı Çapkını milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlarken, Gecenin Ucunda ise çok düşük gelen reytingler ile büyük şok yaşattı.

Star TV’nin bu iki projede birbirinden zıt sonuçlar almasına rağmen, hikaye örgüsüne ve oyunculuk performanslarına bakıldığı zaman iki dizinin birbirine benzeyen yönleri var. Her iki dizi için de çok başarılı bir hikayeye sahip olduklarını söyleyebiliriz.

Yalı Çapkını dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlandı. Gecenin Ucunda ise yazar Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlandı. İki dizinin de hikayeleri derin bir dram içeriyor ve çok iyi oyuncular kadroda bulunuyor.

Dizinin hayranlarına göre de bu iki dizi sezonun en akıcı hikaye düzenine sahip yapımları olarak öne çıkıyor. Hem Yalı Çapkını hem de Gecenin Ucunda’yı sadakatle izleyenler her yeni bölümde büyük heyecan yaşadıklarını ve senaryonun çok akıcı olmasından da memnuniyet duyduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Bazı açılarda da olsa birbirlerine benzeyen ve güçlü hikayelere sahip olan Yalı Çapkını ile Gecenin Ucunda arasında ise bir uçumu denilebilecek şekilde reyting gerçekliği bulunuyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi ne yazık ki, beklenen büyük çıkışı yapamadı. Ancak Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi çok başarılı bir dizi çifti oldu.

Gecenin Ucunda artık salı akşamları ekrana geliyor ve düşük reytingleri ile daha ne kadar ekranda tutunabileceğini söylemek pek de mümkün değil.