Ana sayfa Sosyal Medya Yeni evli Merve Boluğur’un kayınvalidesi ile arasından su sızmıyor!..

Yeni evli Merve Boluğur’un kayınvalidesi ile arasından su sızmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son yıllarda ekranlardan uzak olan ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, yaklaşık dört aydır büyük aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile geçtiğimiz haftalarda Fuat Paşa Yalı’sında düzenlenen görkemli bir düğünle evlenmişti.

Düğününün her anını sosyal medya hesabından paylaşan Merve Boluğur evlendikten sonra da sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Eşi Mert Aydın ile birlikte sık sık instagram hesabından fotoğraflarını yayınlayan oyuncu son paylaşımında ise kayınvalidesi ile fotoğrafına yer verdi.

Yeni evli Merve Boluğur'un kayınvalidesi ile arasından su sızmıyor!.. 8

Fotoğrafa, “Kayınvalidem beni seviyor, buldu benim gibi çılgın gelini” notunu düşen oyuncu bu paylaşımıyla hayranlarına, “Kayınvalidesi ile arasından su sızmıyor” dedirtti. Fotoğraflarda Mert Aydın’ın annesi de gençliği ve güzelliğiyle dikkatleri çekti.

Bir süredir ekranlarda herhangi bir projede yer almayan son zamanlarda şarkıcılığa adım atan ve bir single albüm çıkaran oyuncu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Yeni evli Merve Boluğur'un kayınvalidesi ile arasından su sızmıyor!.. 9

Mert Aydın ile yaklaşık dört aydır birlikte olan Merve Boluğur, düğüne hazırlandığı anları da sosyal medya hesabından yayınlamış oyuncunun gelinlikli paylaşımları büyük beğeni toplamıştı.