Ana sayfa Sosyal Medya Nereden nereye dedirten kişi Merve Boluğur! Bir dönemin dizi yıldızı büyük karar aldı!

Nereden nereye dedirten kişi Merve Boluğur! Bir dönemin dizi yıldızı büyük karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Boluğur ismini yakından tanıyan milyonlarca izleyici kariyer yolculuğunda yaşadıklarını da hayretle izliyor… 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2006 yılından itibaren setlerde yer almaya başladı.

Acemi Cadı dizisndeki Ayşegül karakteri ile herkesin dikkatini çeken Merve Boluğur, üst üste birbirinden önemli projelerde bulundu. Küçük Sırlar dizisinde de yine Ayşegül karakteri ile dikkatleri çeken oyuncunun büyük çıkış sergilediği dizisi ise Kuzey Güney olmuştu. Zeynep karakterinde beğenilen oyuncu ardından da Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nurbanu Sultan karakteri ile bu efsane dizinin de kadrosunda etkili şekilde yer aldı.

Oyuncunun son dizisi ise 2017 yılında yayınlanan ve kısa süren İçimizdeki Fırtına oldu. Bu projeden sonra ne sinemada ne de dizilerde görünmeyen Merve Boluğur, her sezon yeni bir proje için müjde verse de bunlar gerçekleşmedi. En son müzik çalışmaları yaptığını duyuran Merve Boluğur, Yıldız Tilbe’nin sahnesine çıktı ve çok da eleştiri aldı .

Nereden nereye dedirten kişi Merve Boluğur! Bir dönemin dizi yıldızı büyük karar aldı! 7

Merve Boluğur, müzik çalışmalarını sürdürüyor ve oyunculuk konusunda ise bir geri dönüş düşünmüyor. Merve Boluğur, Yıldız Tilbe’nin sahnesine çıkmasına yönelik eleştirilerin abartıldığını düşünüyor.

Merve Boluğur, her zaman özgür bir insan olmaya çalıştığını ve kimsenin ne dediğini de çok umursamadığını anlatan mesajlarıyla da sosyal medyada dikkat çekti.

Merve Boluğur, sezine değil de yazdığı sözlere güvendiğini ifade etti. Oyunculuk konusunda ise Merve Boluğur, “Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum, çünkü o heyecanım yok. O yüzden yapmayacağım büyük ihtimalle” ifadesini kullandı.

Kalbinin şimdilerde müzik için attığını anlatan Merve Boluğur, dizi setlerindeki zorlu şartların da kararında etkili olduğunu ifade etti.