Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur şarkıcılık kariyerinde ilk sahnesini aldı! Bilet fiyatları ise dudak uçuklattı!

Merve Boluğur şarkıcılık kariyerinde ilk sahnesini aldı! Bilet fiyatları ise dudak uçuklattı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı projelerde rol alan Merve Boluğur ekranlara ara verdiği dönemde şarkıcılığa merak sardı.

Uzun süredir hiçbir projede yer almayan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda sözleri kendisine ait ilk şarkısı “Şşşttt” ile müzik sektörüne giriş yapmıştı.  Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan sesiyle dinleyicileri ikiye bölen Merve Boluğur, önceki akşam ilk sahne sınavını verdi.

Günlerdir ilk sahnesi için hazırlıklar yapan Merve Boluğur, şan eğitimi de aldığını belirtmişti. Oyuncu, Nişantaşı’ndaki bir mekanda ilk kez sahne aldı.

Merve Boluğur şarkıcılık kariyerinde ilk sahnesini aldı! Bilet fiyatları ise dudak uçuklattı! 8

Merve Boluğur ilk sahnesinde yeşil renkte bir elbise tercih etti. Oyuncu sahne öncesi pozlarını instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Merve Boluğur’un sahnesinin bilet fiyatı ise dudak uçuklattı. Mekandaki ön stand masaların bir şişe içki dahil kişi başı 2 bin 500 lira olduğu iddia edildi. Girişlerin ücretsiz olduğu mekânda diğer standlarda ise alınan içkilere göre ücretin değiştiği öğrenildi.

Merve Boluğur şarkıcılık kariyerinde ilk sahnesini aldı! Bilet fiyatları ise dudak uçuklattı! 9

Merve Boluğur sahnede DJ’in çaldığı şarkılara eşlik etti. Oyuncunun performansı, çalan şarkılara sadece ağzını oynatarak eşlik etmesinden dolayı eleştiri oklarının hedefi oldu.