Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur sonunda muradına erdi! Oyuncunun gelinliğine gelen tepkiler ise dikkat çekici!..

Merve Boluğur sonunda muradına erdi! Oyuncunun gelinliğine gelen tepkiler ise dikkat çekici!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Merve Boluğur, yaklaşık dört aydır büyük aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalı’sında düzenlenen görkemli bir düğünle evlendi.

Bir süredir ekranlarda herhangi bir projede yer almayan son zamanlarda şarkıcılığa adım atan ve bir single albüm çıkaran oyuncu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Mert Aydın ile yaklaşık dört aydır birlikte olan Merve Boluğur, düğüne hazırlandığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı gelinlikli paylaşımları ile büyük beğeni topladı.

Merve Boluğur sonunda muradına erdi! Oyuncunun gelinliğine gelen tepkiler ise dikkat çekici!.. 9

Merve Boluğur’un henüz resmi olarak evlenmeden, sosyal medya hesabından soyadını ‘Aydın’ olarak güncellemesi de  dikkatlerden kaçmadı.

Merve Boluğur sonunda muradına erdi! Oyuncunun gelinliğine gelen tepkiler ise dikkat çekici!.. 10

Oyuncu yaptığı paylaşımlarda Mert Aydın için “‘ Kocam’ dedim dedim, oldun. Seni çok seviyorum”  ifadelerini kulandı.

Merve Boluğur sonunda muradına erdi! Oyuncunun gelinliğine gelen tepkiler ise dikkat çekici!.. 11

2015 yılında evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç’tan 2017’de ayrıldıktan sonra ikinci kez nikah masasına oturan ünlü oyuncu düğünde uzun duvaklı ve yoğun taş detaylı bir gelinlik tercih etti.

Oyuncunun gelinliği binlerce hayranından övgü dolu yorum aldı. Merve Boluğur’un gelinliğini çok beğenen takipçileri, “Zümrüdüanka gibi küllerinden doğdu”, Bu güzellik şaka mı? Gelinliğin çok güzel” ve Yemin ederim yılın en güzel gelinliği” şeklinde yorumlarda bulundular.