Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi finalden kurtulmak için son kozlarını kullanıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi finalden kurtulmak için son kozlarını kullanıyor!

tarafından ker_def

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde 22 Mart Salı günü yayınlanacak olan 24. yeni bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Yiğit Kirazcı ile Sarp Akkaya’nın hikayeden ayrılmasından sonra farklı bir yöne savrulan dizinin reytingleri ise düşüş trendinde… Hikayenin yenilenmesine rağmen izleyicilerin yeniden diziye dönüş yapmadığını da iki haftadır gözlemliyoruz.

Fox TV’nin, ortalamanın altında gerçekleşen reytinglerle devam etmek istemediğini bu sezon birçok dizi projesinde gördük. Kanal yönetimi düşük gelen reytinglere en fazla 3-4 hafta katlanıyor. Bu nedenle de Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin sezon sonuna kadar devam edip etmeyeceği de henüz bilinmiyor. Dizinin 24. yeni bölümünde heyecan dorukta.

Hikayede önemli gelişmelere şahitlik edeceksiniz. Ceyhun ve Yasemin davasında tuzağa düşürüldüğünü anlayan Azra’nın, başı büyük beladadır. Özdemirler çifti sadece Azra’ya değil, Erman Arsen Hukuk bürosuna da karşı yüklü bir tazminat davası açmaya hazırlanmaktadırlar.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi finalden kurtulmak için son kozlarını kullanıyor! 7

Yel Sanem, arkadaşlık sitelerinde kendisini farklı kimliklerle tanıtarak kadınları dolandıran usta bir dolandırıcının peşine düşer. Sanem’in adama ulaşmak için kullandığı yöntem ise Bora’yı çileden çıkaracaktır.

Çolpan, babalık testi sorununu çözmek için Erman’a yardım etmeyi kabul etmiştir ancak bu işin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmez. İkili Bora’nın sonucu öğrenmesini engellemeye çalışırken kendilerini beklemedikleri bir durumun içinde bulurlar.

Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Altunorak ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 24. yeni bölümünde yine heyecanlı sahneler bulacaksınız.