Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki ayrılık haberini Berk Oktay verdi!

Yasak Elma dizisindeki ayrılık haberini Berk Oktay verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy ile kameralarca görüntülendi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle setlere dönen Serkan Altunorak, aynı zamanda Dalgakıran isimli bir tiyatro oyununa başladı. Çift de bu oyunu izleyerek arkadaşlarına destek oldu…

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, röportajda setten geldiğini ve çok yorgun olduğunu da belirtti. Beşinci sezonu devam eden Yasak Elma, pazartesi akşamları çok iyi reytingler almaya ve izleyenlerini de her bölüm kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Yasak Elma dizisindeki ayrılık haberini Berk Oktay verdi! 8

Berk Oktay da Yasak Elma setinde yoğun çalıştıklarını belirtirken, bir de ayrılık haberi verdi. Dizide Ömer Kurtoğlu karakterini canlandıran Emre Dinler, hikayeden ayrılıyor… Oyuncu için düzenlenen veda töreninde yer alan Berk Oktay, “Emre Dinler benim kardeşim, onun vedası vardı. Çıktığı yol açık olsun” dedi.

Emre Dinler, 2018 yılında Söz dizisindeki Tahir karakteri ile setlere adım attı. Gülperi ve ardından da Sol Yanım dizilerinde izlediğimiz genç oyuncu, dördüncü sezonda katıldığı Yasak Elma dizisine veda edecek. Emre Dinler’in bir başka projeye başlama ihtimalinin de bulunduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Yasak Elma dizisindeki ayrılık haberini Berk Oktay verdi! 9

Çift yaz ayında yapılması beklenen düğünün Eylül ayında gerçekleşeceği bilgisini verdi. Yer ve tarih konusunu netleştirmeye çalıştıklarını belirten Berk Oktay, düğünün İstanbul’da gerçekleşeceğini söyledi.

Düğünün Eylül ayına ertelenmesinin nedeni de ortaya çıktı. Çiftin yoğun iş temposundan hemen sonra düğün yapmak istememeleri karar değişikliğinde etkili oldu.