Ana sayfa Dizi Haberleri Güney Kore’nin ödüllü dizisi Dr. Romantic’in yerli uyarlaması Kasaba Doktoru çok önemli bir misyon üstlendi!

Güney Kore’nin ödüllü dizisi Dr. Romantic’in yerli uyarlaması Kasaba Doktoru çok önemli bir misyon üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ön plandaki isimlerin başında geliyordu. Ancak ondan önce Oktay Kaynarca diziyle birlikte anılan isimdi… TRT1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nda Ozan Akbaba en ön planda yer alan oyuncu olacak.

Güney Kore dizisi Dr. Romantic uyarlaması olan Kasaba Doktoru için ARC Film tarafından çalışmalara başlandı. Doktorların emekleri ve kahramanlıkları üzerine hazırlanan yeni dizinin TRT1 gibi kamu yayıncısı tarafından sahiplenilmesi de önemli bir gelişme oldu. Böyle önemli bir misyonu üstlenen bir dizinin ekrana gelecek olması da kamu yayıncısı adına çok güzel bir karar oldu.

Türkiye’de doktorların yaşadığı sorunlar biliniyor ve yeni dizi Kasaba Doktoru ile birlikte halkın doktorların sergilediği emeği daha iyi kavramasının sağlanması amaçlanıyor.

Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisi 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. 2 sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı.

Güney Kore'nin ödüllü dizisi Dr. Romantic'in yerli uyarlaması Kasaba Doktoru çok önemli bir misyon üstlendi! 7

Ozan Akbaba işte böyle önemli ve etkili bir dizinin başrolü olarak yeniden ekranlara dönüş yapacak. Oyuncunun Kemal karakterini canlandıracağı dizinin orijinalinde başarılı bir cerrahın hikayesi anlatılıyor.

Büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor. Güney Kore dizisinde hastaların iyiliği için gücü ve parayı önemsemeden çalışan kahraman bir doktor anlatıldı.

Kasaba Doktoru dizisinin de orijinalinde olduğu gibi kahraman doktor hikayesi olarak izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ozan Akbaba, bu iş için seçilebilecek en iyi isimlerden birisi ve yetenekleri ile de yakında TRT1 ekranında hayranlarını yine kendisine hayran bırakacaktır.