Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük değişim için düğmeye basıldı, 2 ayrılık netleşti!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük değişim için düğmeye basıldı, 2 ayrılık netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük değişim için düğmeye basıldı. Senaristler tüm hikayenin çerçevesini değiştiriyor. Barış Kılıç’ın başrol oyuncusu olarak hikayeye dahil olacağı ve Azra karakteri ile ilişkili olacağı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmeden sonra üst üste ayrılık haberleri de geldi.

Zaman atlaması yaşatılarak hikayede tüm dengeler değiştirilecek. Salı rekabetinde ayakta kalmak adına yapılan bu adımlar ile izleyicilerin heyecanı daha da artırılmak isteniyor. Diziden ayrılacağı ortaya çıkan Yıldırım karakterinden sonra bir isim daha veda edecek.

Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım karakteri hikayenin merkezinde yer alıyordu. Şimdi de Yıldırım ile rekabet halinde olan ve Azra karakterinin hikayesinin en önemli ismi olan Sergen karakteri de diziden ayrılacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük değişim için düğmeye basıldı, 2 ayrılık netleşti! 7

Azra’nın bir dönem severek evlendiği ve aldatılma şoku yaşadığı Sergen karakterini Sarp Akkaya çok başarılı bir şekilde canlandırdı…

Yiğit Kirazcı’nın ardından Sarp Akkaya’nın da diziden gidecek olması hikayedeki tüm atmosferin de bir anda değiştirileceği anlamı taşıyor.

Sarp Akkaya’nın bir kaç bölüm içinde diziden ayrılması beklenirken, Evlilik Hakkında Her Şey’i merakla izleyenler için köklü değişiklikler yapılacağını hatırlatmakta fayda var… Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece gibi önemli kadın oyuncuların başrolünde yer aldığı hikaye The Split isimli diziden uyarlandı.

Bakalım senaristlerin riskli gibi gözüken ama Baba ve Üç Kız Kardeş dizilerinin de katıldığı rekabette ayakta kalmak için attıkları bu adım işe yarayacak mı? İzleyip göreceğiz ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.