Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda hamile Hande Soral’dan anne adaylarına sosyal medyadan beslenme önerileri

Çiçeği burnunda hamile Hande Soral’dan anne adaylarına sosyal medyadan beslenme önerileri

tarafından kadir kadir
Hamile Hande Soral

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılında İsmail Demirci ile evlenen Hande Soral, yakın zamanda erkek olacağını öğrendiği bebeğini heyecanla bekliyor. Gebeliğinde 21’inci haftaya giren anne adayı sağlıklı bir hamilelik süreci geçiyor.

Bu dönemde kendine ve bebeğine iyi bakmak için elinden geleni yapan Hande Soral, beslenmesine de dikkat ediyor. Soyal medyayı aktif olarak kullanan anne adayının paylaşımlarından hayranları da süreci günbegün takip edebiliyor.

Hande Soral - 21 Haftalık hamile
Hayranları ve takipçileriyle interaktif bir ilişki kurmayı seven Hande Soral, “hamilelik sürecinde beslenmesi” konusunda kendisine gelen soruları geçtiğimiz gün yayınladığı hikayeyle içtenlikle cevapladı.

Doktorunun verdiği listeye göre beslendiğini söyleyen oyuncu, doktorunun verdiği listeyi özellikle hamileler için paylaştı.

Haftanın 1 günü mutlaka mevsimine göre balık tüketen anne adayı, diğer günlerde et, tavuk ya da hindiden birini tüketmeye çalışıyor. Her gün protein yönünden kuvvetli bir besin mutlaka tüketiyor.

Hande Soral'dan öneriler
Hande Soral ayrıca pişmiş yemek ya da salata olarak bol bol sebze yiyor. Sabah kahvaltılarında doktorunun bir yumurtanın yeterli olmasını söylemesine rağmen bazen bir bazen iki yumurta tüketiyor.

Her gün 1 bardak süt veya yaklaşım 1 bardak yoğurt yemeye özen gösteriyor. Her gün ayrıyeten 1 meyve yiyor. Bu meyveyi günbegün değiştirerek çeşitlilik olmasına dikkat ediyor. Ve en önemlisi bol bol su içiyor.

Ünlü oyuncu Hande Soral’ın ilk kez anne olma heyecanı hayranlarını da bir hayli heyecanlandırıyor ve hamilelik sürecini yakından takip ediyorlar.