Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusunun evliliği bitti!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusunun evliliği bitti!

tarafından sevda
Gökçe Eyüboğlu - Senem Karakteri

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide ‘Sanem Cevher’ karakterine hayat veren Gökçe Eyüboğlu, 2008 yılında nikah masasına oturduğu inşaat mühendisi eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ile yollarını ayırdı.

2008 yılında dünya evine giren çift magazinden uzak bir evlilik sürdürüyordu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda Hürriyet Cumartesi’ye verdiği röportajda evliliği hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Eyüboğlu, eşi Selçuk Öner Eyüboğlu için, “Kendi özelimiz haricinde onun özeline de ayrıca saygı duyuyorum, sadece evlilik konusu değil genel olarak ilişkilerin birtakım tariflerle bir kalıba sokulmasına karşıyım.

O yüzden herkes kendi olabildiği, mutlu ve huzurlu hissettiği şekilde kendi kurallarıyla yaşamalı ne yaşayacaksa. Eşim sektörden biri değil zaten. Kendi özelimiz haricinde onun özeline de ayrıca saygı duyuyorum ve bilinçli olarak göz önünde olmamayı tercih ediyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusunun evliliği bitti! 2

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; çiftin evliliği fikri uyuşmazlıklar nedeniyle sona erdi. Oyuncu avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak anlaşmalı boşanma davası açtı. Gökçe Eyüboğlu  dava dilekçesinde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtti.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma yaklaşık 10 dakika sürdü. Mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi. Gökçe Eyüboğlu, boşandığı eşinden aylık 4 bin 150 lira yoksulluk nafakası alacak. Duruşma çıkışı oyuncu bir açıklama yapmadı.