Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı?

Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon en başarılı işlerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey’de büyük bir değişim yaşanıyor. Bu değişimin bir parçası da Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım karakterinin ayrılığı. Ancak izleyici bu ayrılıktan hiç ama hiç hoşlanmadı.

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey’de zaman atlaması yaşatılarak hikayede tüm dengeler değiştirilecek. Hikaye gereği Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım karakteri ölürken yeni oyuncu olarak Barış Kılıç gelecek. Barış Kılıç, Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Azra’nın hayatının yönünü değiştirecek bir karakter olacak.

Diziden ayrılacak bir başka isim de Sarp Akkaya. Azra’nın eski kocası Sergen’i canlandıran Sarp Akkaya da diziye renk katan karakterlerden biriydi. Tüm bu ayrılıklar, her ne kadar reyting mücadelesinde başarılı olmak için yapılsa da dizinin izleyicisi tarafından olumlu karşılanmadı.

Bir izleyici tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “En sevdiğimiz karakterdi Yıldırım, zeki, karizmatik, başarılı bir avukat rolüyle ve Azra’ya olan delice aşkıyla gönlümüzde taht kurmuştu, neden ayrıldı diziden çok saçma berbat bir fikir.”

Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 54

Bir başka izleyiciye göre ise dizinin yapımcıları bu değişimle ayağına kurşun sıktı. İzleyici tepkisini “Yıldırım güzel bir karakterdi dizide devamlılık sağlayabilir hikayesi daha da açılabilirdi. Ayağınıza sıktınız gibi geliyor bana. Seni çok özleyeceğim Kıvırcık keşke daha çok izleyebilseydik. Teşekkürler Yiğit Kirazcı” diye dile getirdi.

Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 55

Bir başka izleyicinin tepkisi ise çok daha sertti: “Azra Yıldırım aşkı yoksa dizi de yok.. Araya sıkıştırdığınız aptalca hikayeler için değil bu aşk için izleniyordu. Artık Baba’ya geçmenin vakti geldi.. Geçmiş olsun”

Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 56

Diğer seyirci tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 57 Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 58 Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 59 Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 60 Evlilik Hakkında Her Şey, Yıldırım’ın ayrılığıyla ayağına kurşun mu sıktı? 61