Ana sayfa Sosyal Medya Doğum için gün sayan ünlü oyuncu Fulya Zenginer’e hayranları hangi tavsiyede bulundu?

Doğum için gün sayan ünlü oyuncu Fulya Zenginer’e hayranları hangi tavsiyede bulundu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı “Yeliz” karakteriyle ünü yakalayan Fulya Zenginer, anne olmak için gün sayıyor.

2017 yılından beri birlikte olduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019’da evlenen güzel oyuncu hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren tüm tecrübelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Fulya Zenginer’in instagram hesabından yaptığı son paylaşımda karnının iyice büyüdüğü gözlendi. Karnı burnunda fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan oyuncu fotoğrafa, ‘Son günler’ notunu düştü.

Doğum için gün sayan ünlü oyuncu Fulya Zenginer'e hayranları hangi tavsiyede bulundu? 8

Daha önce çocuğuna ‘Milan’ adını vereceğini açıklayan Fulya Zenginer’in paylaşımına takipçilerinden beğeni ve “Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.” yorumları yağdı. Bazı takipçileri ise ünlü oyuncuya, ‘Bol bol dinlenip uyuyun, doğumdan sonra fırsatınız olmayabilir’ şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Hayranları oyuncunun doğumdan sonra ekranlara dönüp dönmeyeceğini de merak ediyor.  Fulya Zenginer, daha önce yaptığı açıklamada; Anne olacağını öğrenmeden oyunculuğa devam etme kararı aldığını belirterek, “Ben bu konuya çok gülüyorum. Ne zaman bir plan yapsam çok büyük şeyler oluyor. Dizi görüşmeleri yapıyordum. Hatta film setindeydim. Hamile olduğumu öğrendim” şeklinde konuştu.

Doğum için gün sayan ünlü oyuncu Fulya Zenginer'e hayranları hangi tavsiyede bulundu? 9

Fulya Zenginer, Küçük Kadınlar dizisinden sonra Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Seni Kimler Aldı gibi sevilen pek çok dizide rol almış, geçen yıl şubat ayında da ‘Dali Dali’ adında bir çocuk kitabı yazmıştı.