Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde üzdü ancak yurt dışına yönelik umut veren yorumlar var!..

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde üzdü ancak yurt dışına yönelik umut veren yorumlar var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisi  salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlanan dizi etkileyici bir hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Berker Güven ve Almila Ada’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün ardından TV eleştirmeni Sina Koloğlu çarpıcı bir eleştiride bulundu.

Sina Koloğlu dizi ile ilgili yorumunda şu ifadeleri kullandı; ‘Üç Kız Kardeş’ için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim. Latin Amerika ve İspanya’da da beğenileceğini tahmin ediyorum.”

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde üzdü ancak yurt dışına yönelik umut veren yorumlar var!.. 7

Sina Koloğlu dizinin total izleyici grubunda iyi reytingler getireceğini düşünürken Üç Kız kardeş dizisi yayınlanan ilk bölümüyle reytinglerde beklentilerin altında kaldı.

Üç Kız Kardeş, tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerinde yer almasına rağmen, AB ve ABC1’de ise biraz daha düşük reytingler aldı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü sekizinci sırada tamamlayan dizi, AB grubunda ise yedincilik elde etti.

Bu sonuçlar dizinin beklendiği gibi iyi bir başlangıç yapamadığını ifade ediyor. Ancak dizinin 1 Mart Salı akşamı yayınlanacak ikinci bölümünün daha iyi sonuçlar getirmesi beklenebilir.