Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti!

Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son haftalarda reytingleri düşse bile, kemik izleyici kitlesi hikayeyi terk etmiyor. Dizi özellikle kadın izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde Atatürk’ün kadınlarla ilgili bir sözünün hatırlatıldığı sahneyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı diziye en son Serkan Altunorak ve Barış Kılıç katılmıştı. Zaman atlamasının yaşandığı dizide Gökçe Bahadır, güçlü bir avukat kadını canlandırıyor. Aynı şekilde Sumru Yavrucuk’un canlandırdığı Çolpan karakteri de kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları temsil ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi güçlü kadın karakterleriyle özellikle kadın izleyicilere büyük motivasyon kaynağı oldu. Dizinin dün akşamki bölümünün bir sahnesinde Atatürk’ün kadınlarla ilgili söylediği çok önemli bir söz dile getirildi.

Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti! 50

Dizinin dün akşamki bölümünde çocuk yaşta evlendirilen ve evlendirildiği erkek tarafından şiddet gören bir genç kadının davası vardı. Davanın kadın hakimi kararı açıklarken Atatürk’ün şu sözünden alıntı yaptı: “Kadınlarımız bir milletin anaları olmak istiyorlarsa erkeklerden daha donanımlı ve faziletli olmalı.”

Bu sahne özellikle kadın izleyicilerin tüylerini diken diken etti. İzleyiciler böylesine hassas bir konuya değindiği için Evlilik Hakkında Her Şey dizisini ayakla alkışladıklarını dile getirdi. İzleyiciler çocuk yaşta evlendirilme konusunun çok iyi işlendiğini, Atatürk’ün sözünün hatırlatılmasının da çok etkileyici olduğunu dile getirdi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde başarılı değil. Ancak güçlü içeriğiyle çok kaliteli bir yapımı izleyiciyle buluşturuyor. Birçok kadın izleyici diziyi bu güçlü, karakterli ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadınları öne çıkarttığı için seyretmekten memnun.

İzleyicilerin dün akşamki sahneyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti! 51 Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti! 52 Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti! 53 Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti! 54 Evlilik Hakkında Her Şey’deki bir sahne herkesin tüylerini diken diken etti! 55