Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in dişli avukatı Gökçe Eyüboğlu yeni dizisinde savcılığa terfi ediyor!

Evlilik Hakkında Her Şey’in dişli avukatı Gökçe Eyüboğlu yeni dizisinde savcılığa terfi ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Eyüboğlu en son rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey’de dişli bir avukatı canlandırıyordu. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Eyüboğlu yeni projesini seçti bile. Başarılı oyuncu yeni dizisinde bir savcıyı canlandıracak.

Ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi oldu. Kadın dizisinde çok başarılı performans ortaya koyan oyuncu, Ceyda karakteri ile akıllara yazıldı. Ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki Sanem karakteri geldi. Yetenekli oyuncu birbirine tamamen zıt iki karakteri başarıyla canlandırarak dikkatleri iyice üzerine çekti.

Eyüboğlu Evlilik Hakkında Her Şey’den sonraki yeni dizi projesini de belirledi. Buna göre Eyüboğlu, BluTV için yeniden çekilecek olan Behzat Ç. dizisinde rol alacak. Gökçe Eyüboğlu bu dizide bir savcıyı canlandıracak. Böylece başarılı oyuncu yeni dizisinde avukatlıktan savcılığa terfi etmiş olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey’in dişli avukatı Gökçe Eyüboğlu yeni dizisinde savcılığa terfi ediyor! 7

Behzat Ç.’nin önceki bölümlerinde savcı karakterini Canan Ergüder canlandırmıştı. Dizinin yeni savcısı Belgin ise Gökçe Eyüboğlu olacak. Gökçe Eyüboğlu, Behzat Ç dizisinin üçüncü dönemiyle yeniden setlere dönüş yapacak. Savcı Esra’dan sonra Gökçe Eyüboğlu’nun canlandıracağı savcı Belgin karakterinin nasıl birisi olacağı da hikaye açısından büyük önem taşıyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen Behzat Ç.’nin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Beşikçoğlu uzun bir süredir isteklere rağmen Behzat Ç. yerine başka projelerde yer almayı tercih ediyordu. Ancak yayınlanan son dizilerinin beklenen etkiyi gösterememesi ve erken finalleri sonrasında Beşikçioğlu, Behzat Ç. konusunu yeniden ele almaya karar verdi.