Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı’nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka!

Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı’nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Gül Masalı dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşuyor ve iyi reytingler aldığı görülen dizinin beğenilmesi de ekibin moralini çok yükseltti. İkinci bölümü ile tüm kişiler kategorisinde gün ikincisi olarak büyük bir çıkış yakalayan Gül Masalı dizisi, yaz döneminin etkili bir aşk hikayesi olarak öne çıktı.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizi Gonca ile Toprak karakterlerinin büyük aşkını anlatıyor. Tabii ki bu aşk o kadar da kolay gelmeyecek ama onların kalpleri birbirlerine kavuşmak için tüm engelleri aşmaya kararlı.

Gülper Özdemir, iki sezon süren Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ardından yeniden setlere dönüş yaptı. Başrol performansı ile de beğeni toplayan oyuncu, “Kendi masalımı çekiyorum” sözüyle de dikkatleri üzerine çekti.

Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı'nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka! 8

İsminde “Gül” ifadesinin geçiyor olması ve dizinin de Gül Masalı olması oyuncuya göre güzel bir tesadüf. Gülper Özdemir bu konuda şöyle konuştu:

“Evet gerçekten güzel bir tesadüf. Erkek arkadaşımın arkadaşları aramış Mehmet’i. Yenge kendi adına bir dizi mi çekiyor, diye… Güzel bir tesadüf, kendi masalımı çekiyorum.”

Gonca karakteri gül bahçeleri ile ünlü olan Isparta’ya gitmeden önce İstanbul’da plazada çalışan bir kadın. Sıradan bir hayatın içinde olan Gonca, mutlu ve sakin hayatını Isparta’ya giderek değiştiriyor.

Toprak karakterini canlandıran Erdem Kaynarca’da dizinin masalsı hikayesine dikkat çekerek, Gonca’yı ilk gördüğünde Toprak’ın ona bir anda tutulduğunu belirtiyor.

Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı'nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka! 9

Erdem Kaynarca, “Bu ilk görüşte aşk, hatta ötesi. Bence büyü gibi, sihir gibi bir şey, aralarında oluşan şey. Gerçek hayatta nadir yaşanacak bir şey olduğunu sanıyorum” diye konuştu.

Gonca ve Toprak’ın birbirleri ile karşılaşmaları ile başlayan büyülü ortam, Gül Masalı dizisinin de güçlü bir aşk hikayesi olarak öne çıkan bir yapım olacağını gösteriyor.

Dizinin reytinglerinin de iyi gelmekte olması projenin izleyiciler tarafından beğenildiğini de gösteriyor.