Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emanet dizisinin yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’ın bir yeteneği daha ortaya çıktı!

Emanet dizisinin yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’ın bir yeteneği daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisiyle birlikte gönülleri kazanan Halil İbrahim Ceyhan, son iki yıldır sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir isim. Basında da sıklıkla haberleri yapılan ve Emanet dizisindeki başarılı performansı ile övgü alan Halil İbrahim Ceyhan, aynı zamanda müzik yeteneğini de konuşturdu.

Söz ve müziği kendisine ait olan Adaletsiz Hasret isimli şarkısı ile dikkatleri çeken Halil İbrahim Ceyhan, usta müzisyen Suat Aydoğan ile düet yaptı. Kendi yazdığı şarkıyı seslendirerek müzik konusunda önemli bir adım atan oyuncu, şimdiden hayranlarından büyük ilgi gördü.

Emanet isimli dizide zaman zaman yöresel türküler seslendiren ve izleyicilerin sesini beğendiği oyuncu, artık müzik konusunda daha da öne çıkacak gibi gözüküyor. İlk iki sezonu tamamlanan Emanet dizisinin üçüncü sezonda da devam etmesi bekleniyor. Sıla Türkoğlu’nun artık projede yer almak istememesi ve Emanet’ten ayrılmasından sonra artık diziyi sırtlayacak isim olarak Halil İbrahim Ceyhan öne çıkacak. Videodan Suat Aydoğan ile Halil İbrahim Ceyhan düetini izleyebilirsiniz.

Zorlu bir üçüncü sezona hazırlanan ve yaz arasını müzik çalışmaları ile değerlendiren oyuncu, bazı şarkı sözlerini de müzisyenlere verdiğini söyledi. Ceyhan, kendisi için birçok ilham kaynağının bulunduğunu belirtirken, bazen yaşadıklarından ilham alıyor, bazen de Emanet dizisinin senaryosundaki detaylardan eserler çıkartıyor.

Müzik ile oyunculuğun birbirini beslediğini söyleyen oyuncu, konser teklifleri aldığını da belirtti. Halil İbrahim Ceyhan “Şimdiden konser teklifleri gelmeye başladı. Ama bunun için biraz daha zaman var diye düşünüyorum, önümüzdeki aylarda birkaç şarkı daha var sırada kendi okuduğum yine söz ve müziği bana ait olan şarkılar, sonrasında sürprizler olabilir” açıklamasında bulundu.