Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingi düştü ama şansı açıldı!

Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingi düştü ama şansı açıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, sezon başında reytingleriyle kanalın yüzünü güldürüyordu. Ancak giderek izleyici kaybetti. Senaristlerin yaptığı hamleler sonucu bir nebze de olsun toparlama sağlandı ancak yine de beklenen reytinglere ulaşamıyor.

Fakat bu durum izleyiciyi de artık pek kaygılandırmıyor. Zira diziyle ilgili gelen başka haberler, Fox TV’nin benzer reytingler alan dizileri için verdiği final kararını Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için vermesini zorlaştırmakta.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Barış Kılıç ve Gökçe Eyüboğlu’nun yer aldıkları diziye şimdi de Serkan Altunorak katıldı. Ayrıca geçtiğimiz hafta Naz Elmas da dizinin kadrosuna dahil olmuştu. Kötü giden reytingleri toparlamak adına ani bir kararla zaman atlaması yaşatılan diziden Yiğit Kirazcı’nın oynadığı karakterin ölmesiyle ayrılması şaşırtmıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey'in reytingi düştü ama şansı açıldı! 20

Ardından yine başrollerde yer alan Sarp Akkaya da senaristlerin yine yeni bir heyecan katmak için yaptığı hamleyle diziden ayrıldı. Yeni gelen oyuncular, yeni hikayeleri de beraberinde getirdi. Fakat bu ayrılıklar ve zaman atlaması, kısa süreli bir ilgi çekse de yine de reytinglerdeki düşüşü durduramadı.

İzleyicinin final korkusunu yaşamamasını sağlayan durum ise dizinin yurt dışı satışında yaşanan olumlu gelişmeler.
İngiliz dizisi The Split uyarlaması olan Evlilik Hakkında Her Şey’in yurt dışında ilgi görmesi nedeniyle kanal diziyi bitirmiyor. Ani bir final kararı bu nedenle beklenmiyor. En azından sezon sonuna kadar dizinin devam edeceği düşünülüyor bu nedenle.

Kanalların dizilerin yurt dışı satışlarından iyi bir kazanç sağladıkları biliniyor. Fox TV’nin de Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için düşük reytinglere karşın ekranda tutmaya devam edeceği iddia edilmekte. Bu durum da dizi için büyük bir şans olmuş görünüyor şimdilik…