Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi çileden çıkaran olay!

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi çileden çıkaran olay!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi, reytingleri beklenenin altında olsa da yurt dışı satışlarının iyi gitmesi nedeniyle 2. bölümü garantiledi. Bu yüzden diziyi izleyenlerin içi ‘final olacak mı?’ şeklinde kaygıların olmaması nedeniyle rahat. Ancak dizinin hikayesinde izleyiciyi giderek çıldırtan bir ayrıntı var ki sosyal medyada dillendirilmekte.

Bu hafta 14. bölümüyle ekrana gelen ve başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apar’ın yer aldıkları dizide sırların ortaya çıkmaya başladığı bir süreç yaşanmakta. Hikayenin ilk başından beri açmazlar içinde kalan karakterlerin sakladıkları birer birer dökülüyor!

NGM Medya imzalı dizi, duygu yüklü sahneleriyle izleyicisini etkileyen bir yapım. Ancak aynı zamanda dizinin oyuncularından Akın Akınözü’nün Hercai dizisiyle yurt içi ve yurt dışında kazandığı şöhret ile birlikte diziye ilgi de fazla.

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyiciyi çileden çıkaran olay! 7

Reytingleri ortalama oranlarda gelen Kaderimin Oyunu, sosyal medyada da gündemde. Hikayesi ve oyuncuları ile beğeni toplayan dizi, kemik bir izleyici kitlesini yakalamış bulunuyor. Diziyi takip edenlerin en çok merak sinirlendiği konu ise Asiye ile Cemal arasındaki geçmişin ortaya bir türlü çıkmaması!

İki çocukları olan ve Asiye ve Cemal’in bu durumlarının hala dizide anlaşılamamış olması, izleyici tarafından giderek daha da can sıkıcı bir konu olmaya başladı! Sosyal medyada dizi ilerledikçe bu konunun artık ortaya çıkması için merakla bekleyen izleyenlerin her bölüm hüsrana uğraması sonucu eleştirici mesajları görülmekte.

Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri isyan etti! Yeter artık bitirin şu çileyi! 58

Akın Akınözü’nün hayat verdiği Cemal karakteri ile yer aldığı dizide, bazı izleyicilerin eleştiri oklarını üstünüe çekiyor! Asiye’nin iki çocuğuyla bir anda kendisini terk eden Cemal’e tüm yaptıklarına rağmen hala yakınlık duyması, zaten izleyenlerin tepkisini çeken bir durumdu.

İzleyici, Cemal’e o kadar çok kızdı ki “Hadi Helin, şu Cemal’i beş parasız sokağa atta görsün evde boş boş yapmayı. Sen daha iyilerine layıksın, kıymetini bilene git.” şeklinde yorumlar bile yaptı.

Cemal ile Asiye’nin yaptıklarına izleyicilerden tepkiler geliyor. Senariste seslenen dizinin takipçileri, artık gerçeklerin ortaya çıkması gerektiği eleştirisini getiriyorlar sürekli olarak.

Herkesin her şeyi bilmesi ancak Asiye’nin Mahir’e bir türlü Cemal’in gerçek kimliğini söylememesini izleyici artık gerçekçi bulmuyor ve bu durumun diziyi izlerken giderek daha da can sıkıcı hale getirdiğini söylüyorlar.

Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri isyan etti! Yeter artık bitirin şu çileyi! 59

Senarist nasıl bir yol izler bilinmez ancak gelen sosyal medya yorumlarında izleyenlerin artık gerçeklerin ortaya çıkması gerektiği şeklindeki istekleri giderek çoğalıyor. Aynı konuların etrafında dönülüp durulmasından dolayı dizinin zaman zaman çileden çıkaran sahnelerine isyan başlamış durumda!

Kaderimin Oyunu dizisine gelen tepkilerin dozu, gerçekler ortaya çıkmadıkça daha da artmakta! Özellikle
Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakterinin durumuna da izleyiciden tepki var! İyi bir karakterin harcandığı yönünde eleştiriler de dikkatleri çekiyor!