Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reyting başarısında erozyon yaşanıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reyting başarısında erozyon yaşanıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde 58. bölüm geride kaldı.

Dizinin tüm izleyici kategorilerinde de Cuma akşamının birincisi olması tesadüf değil. Hayranlarının büyük bir heyecanla yeni bölümlerini beklediği Kızılcık Şerbeti dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor.

Dizinin reytinglerine bakıldığında ise şimdiye kadar güçlü bir şekilde çift haneli oranlarda gelen reytinglerde erozyon yaşandığı görülüyor.

58. bölümde tüm izleyici kategorilerinde de çift haneli reytingler gelmedi. Ancak yine tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı Kızılcık Şerbeti oldu ve bu sezonun en iyi işlerinden birisi olduğunu kanıtlamaya devam etti.

Dizinin yayınlanan bölümüne Abdullah ve Alev’in yeniden bir araya gelmesi damga vurdu.

Dizinin 58. bölümünde hikaye sürükleyiciydi. 58. bölüm #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı.

Ekran başındakiler soluksuz izlediği bölüme dair izlenimlerini sosyal medya üzerinden anbean paylaşarak sayısız beğenilerini dile getirdi.