Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema etkisi şimdi de bir başka karakter üzerinden deneniyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema etkisi şimdi de bir başka karakter üzerinden deneniyor!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezonunda Nursema karakterinin başına gelen kötü olaylar dizinin izlenme oranlarına müthiş bir katkı yapmıştı. Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakteri dizinin ilk sezonuna adeta damgasını vurdu.

Sevmediği bir adam ile aile baskısı nedeniyle evlendirilen, aşık olduğu adam ile kavuşamayan Nursema’nın düğün gecesi kocası tarafından camdan aşağıya itilmesi ise büyük bir tepki doğurmuştu. Yaşanan bu olaylar sürecinde Kızılcık Şerbeti dizisi izleyicilerini o kadar çok artırdı ki, Yalı Çapkını ile başa baş mücadele etmeyi başardı.

Ancak ilerleyen bölümlerde Nursema’nın hikayesinde heyecan azalınca reytinglerde de düşüş yaşanmıştı.

İkinci sezonda da dizinin hikayesini taşıyacak bir olaylar dizisine ihtiyaç var. İşte bu noktada senaristler başrol oyuncusu Barış Kılıç’ın canlandırdığı Ömer karakterini seçmişe benziyor.

İlk sezonun finalinde Ömer ve Kıvılcım’dan birisinin kaza sonucu öleceğine yönelik sinyaller senaristlerin ters köşe yaparak iki karakteri de yaşatması ile sonuçlandı.

Ömer karakteri ise şimdi de ölümle pençeleşen bir hastalık üzerinden öne çıkartılıyor. Hikayenin bu noktada izleyicileri ekranda tutması, heyecan olgusunun kaybolmaması ve sürprizlere açık gelecek bölümler için bu tür sert olaylar gerekiyordu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema etkisi şimdi de bir başka karakter üzerinden deneniyor! 7

Geçen sezon Nursema üzerinden ilerleyen dizinin senaristleri anlaşılan ölümcül hastalık vakası üzerinden de Ömer karakteri ile izleyicileri ekrana çekmeye çalışacak.

Gelen bilgiler Barış Kılıç ile birlikte Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya’nın önümüzdeki bölümlerde fazlasıyla öne çıkacağı, ama Ömer karakterinin de bir şekilde yaşatılarak izleyicilerin dizide kalmasının sağlanacağına işaret ediyor.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da sosyal medya hesabı üzerinden edindiği bilgileri şu ifadelerle paylaştı:

“Kulağıma gelen, bir süre daha bu hastalık kötü seyrini devam ettirecek. Tabii ki çalkantılara da şahit olacağız yaşamlarında. Ama sonra, bir iyileşme söz konusu. Ne kadarlık bir iyileşme, onu da izleyerek göreceğiz.”