Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’in Hükümsüz dizisi, ünlülerin yeni durağı oldu!

Exxen’in Hükümsüz dizisi, ünlülerin yeni durağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın cinayetlerinin arka planına dikkat çeken Hükümsüz isimli dizi, Exxen platformunda başladı. İzleyenleri çok etkileyen ve her bölümü ile de daha çok gündem olan Hükümsüz dizisi, aynı zamanda ünlüler durağı olarak da adlandırılabilir.

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanan ve başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, Mehmet Ulay, Ruhsal Öcal ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı “Hükümsüz” her hafta yeni yayınlanan bölümünde bir ünlü isme de kadrosunda yer veriyor.

Hükümsüz’ün dördüncü bölümüne İpek Tuzcuoğlu’nun katılacağı duyurulmuştu. Tuzcuoğlu hatırlanacağı üzere TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun isimli absürt komedi dizisinde de başrolde bulunuyor.

Exxen'in Hükümsüz dizisi, ünlülerin yeni durağı oldu! 9

İpek Tuzcuoğlu’nun adından 2 yeni ismin daha dizide yer aldığı ortaya çıktı.

Hükümsüz dizisinin etkileyici hikayelerinde farklı karakterlere hayat vermekte olan ünlülere yenileri de eklendi. Mustafa Uslu’nun Exxen için hazırladığı diziye Sedef Avcı ile Menderes Samancılar’ın da konuk olarak katıldıklarını gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan duyurdu.

Uzun süre dizilere ara veren Sedef Avcı en son Payitaht Abdülhamid’de Zeynep karakterine hayat vermişti.

Exxen'in Hükümsüz dizisi, ünlülerin yeni durağı oldu! 10

Menderes Samancılar ise geçen yıl önce Güvercin isimli Star TV dizisinde, ardından da final yapan Fox TV dizisi Zümrüdüanka’da izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Exxen'in Hükümsüz dizisi, ünlülerin yeni durağı oldu! 11