Ana sayfa Dizi Haberleri Yiğit Kirazcı, 50 M2’de gönülleri kazandı şimdi de yeni bir diziye başlıyor!

Yiğit Kirazcı, 50 M2’de gönülleri kazandı şimdi de yeni bir diziye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Netflix’te 27 Ocak Çarşamba günü itibari ile 8 bölümlük 50 M2 dizisini izleyenler, Yakup karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı’nın başarılı performansına da hayran kaldı…

Engin Öztürk’ün başrolünde yer aldığı kadrosunda Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Kürşat Alnıaçık gibi isimlerin yer aldığı 50 M2, toplumsal olaylarla ilgili verilen mesajlarla da büyük dikkat çekti. Yiğit Kirazcı da kendisini bir türlü anlatamayan ama yüreği çok büyük bir karaktere hayat verdi. Oyuncunun başarılı performansı hayranlarını da mutlu ederken, bir yeni dizi haberi daha geldi.

Televizyonda en son Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk’ta izlediğimiz Kirazcı, Gain platformu için hazırlanan Ex Aşkım isimli yeni dizi projesine başlıyor. Sahra Şaş ile bu projede partner olacak oyuncunun performansı da merakla bekleniyor. Begüm Akkaya ve Ali İl’in de kadrosunda yer aldığı Ex Aşkım isimli dizide toplam 60 oyuncunun yer alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Kafe konseptindeki Ex Aşkım farklı bir formatla geliyor. Dizi 5 ila 10 dakikalık toplam 24 bölüm olarak çekilecek. Birçok ünlü ismin de konuk olarak katılacağı diziyi; Devrim Yalçın, Hande Türkel, Başaran Şimşek ve Yunus Ozan Korkut yönetecek.