Ana sayfa Yabancı Dizi Eylül ayında Blu TV’de yabancı dizi maratonu var!

Eylül ayında Blu TV’de yabancı dizi maratonu var!

tarafından ker_def

BluTV, Eylül ayına yabancı dizi içeriğini büyüterek giriş yapıyor. Komedi türündeki efsane dizi ‘Shameless’tan ‘Search Party’ye, polisiye-gerilim türündeki ‘Fargo’dan unutulmaz dizi ‘Fringe’ ve ‘Lucifer’ ile ‘Blindspot’a kadar pek çok yapım, BluTV’de diziseverlerle buluşuyor.

BluTV, izleyicileri kesintisiz dizi maratonu keyfine davet ediyor. Dünyanın en büyük film-dizi veritabanı sitesi IMDB’nin ‘En İyi 250 Dizi’ listesinde 138’inci sırada yer alan ve ilk sezonundan itibaren fenomene dönüşen ‘Shameless’ın 7. sezon bölümleri Eylül ayında BluTV’deki yerini alıyor. Emmy Rossum ve William H. Macy’nin başrollerini paylaştığı dizide Gallagher Ailesi, serüvenlerine son sürat devam ediyor.

3 dalda Altın Küre ödülüne sahip; Martin Freeman, Ewan McGregor ve Billy Bob Thornton gibi önemli isimlerin rol aldığı, Coen Kardeşler’in Oscar ödüllü aynı adlı filminden uyarlanan ‘Fargo’da BluTV’de diziseverlerle buluşacak. Dizi tarihinin kült yapımları arasına adını yazdıran bilimkurgu türündeki ‘Fringe’, dünyada ciddi bir takipçi kitlesine sahip polisiye-fantastik türdeki ‘Lucifer’ (2. sezon), aksiyon-polisiyenin özgün yapımlarından ‘Blindspot’ (2. sezon) ve tek kamerayla çekilen kara komedi ‘Seach Party’ (2. sezon), Eylül ayından itibaren dijital platformun seçkisinde yerlerini alıyor.

Sadece yabancı dizileri değil, Türkiye ve Dünya Sineması’ndan önemli yapımları filmseverlerle buluşturan BluTV’nin içeriğine Krzysztof Kieslowski’nin başyapıtı ‘Three Colors’ üçlemesi ile Vuslat Saraçoğlu’nun ödüllü filmi ‘Borç’, son olarak Emmy ödüllü ‘The Handmaid’s Tale’ın da bir bölümünü yönetenDeniz Gamze Ergüven imzalı, Oscar adaylığı kazanmış ‘Mustang’ ve Hüseyin Karabey’in son filmi ‘İçerdekiler’de ekleniyor.