Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi bu sene akıyor! 4 transfer diziye başka bir hava kattı!

Kuzgun dizisi bu sene akıyor! 4 transfer diziye başka bir hava kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranlarında geçen sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi de Kuzgun olmuştu. Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerinde yer aldığı dizi, ilk sezonunda pek de izleyici tarafından anlaşılamadı. Reytingler de düşük kaldı.Ancak diziye bir kez tutulan bir daha bırakamadı. Kuzgun dizisi yeni sezonda bambaşka bir halde izleyici karşısına çıkacak. Bu sefer dizinin daha geniş kitlelere ulaşması beklentisi hakim.

Dizinin 2. sezonu öncesinde bombalar art arda patlıyor… İzleyiciler ise bu durumu “Kuzun bu sene akıyor” diyerek yorumlamakta.

Onur Saylak, başlı başına bir efsane olmuş durumda. Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri ile geçen sezonun en başarılı isimlerinden birisiydi. Yeni sezonda artık Kuzgun’da her şeyi alt üst eden Ferman olarak izleyeceğiz.

Kuzgun’dan yeni isimler açıklandıkça sosyal medyadaki etkisi büyük oluyor… “Yandı buralar” diye tempo tutan Kuzgun hayranları, Onur Saylak’ın ardından Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal’ın diziye katılmasına çok olumlu tepkiler verdi.

Kuzgun dizisi bu sene akıyor! 4 transfer diziye başka bir hava kattı! 8

“Bu sezon yansın Kuzgun” diyen bir dizi takipçisi, üst üste gelen transferlerle bir hayli mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtmekte.

Kadronun bu şekilde genişlemesi izleyiciler için yepyeni bir dizinin geldiğinin habercisi.

Bu 3 oyuncudan sonra son olarak Erkenci Kuş dizisinde pek de sevilmeyen Yiğit karakterini başarıyla canlandıran Utku Ateş, kadroya dahil oldu.

Kuzgun dizisi bu sene akıyor! 4 transfer diziye başka bir hava kattı! 9

“Erkenci Kuş’u karıştıran değil mi bu?” diyerek bu transferi karşılayan bir dizi izleyicisi, Ateş’in Kuzgun’u da karıştırıp karıştırmayacağını merak etmekte.