Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar açısından Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin çok farklı bir anlamı var!

Eylül Tumbar açısından Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin çok farklı bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1 dizisi 22 Haziran perşembe gününden itibaren ekran başındaki izleyicilere neşeli anlar yaşatacak, yaz dönemine enerji katacak bir yapım olacak.

Dizinin kadrosunda yer alan genç oyunculardan birisi de Eylül Tumbar olacak. Oyuncuyu önemli kılan nokta ise birçok izleyicinin Netflix’te seyrettiği Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizideki performansının çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemiş olması.

Melisa Sözen ile birlikte Netflix dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Eylül Tumbar için, televizyon ekranındaki ilk dizi projesi olan Kendi Düşen Ağlamaz, kariyeri bakımından önemli bir aşama olarak görülüyor.

Eylül Tumbar, bu dizide Alize karakteri ile yer alacak ve renkli bir genç kadını ekranda izleme fırsatınız olacak.

Alize’yi çok sevdiğini böyle renkli bir karakteri oynamanın çok cezbedici olduğunu söyleyen genç oyuncu, şöyle konuştu: “Hikayenin çok samimi ve mütevazı olması; oynadığım karakterim Alize’nin kafasına göre her estiğini her an yapabilecek olması bana inanılmaz keyif veriyor.”

Eylül Tumbar açısından Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin çok farklı bir anlamı var! 7

Dizinin hazırlık sürecinde ekibin çok eğlendiği ve keyifli olduğu biliniyor. Eylül Tumbar da sette pozitif bir enerji ile çalıştıklarını ve bunun da diziye yansıyacağını düşünüyor.

Genç oyuncu, setteki enerjilerinin ve ekibin eğlenceli hallerini diziyi izleyenleri de ekran başında etkilemesini bekliyor.

Kendi Düşen Ağlamaz’da izleyiciyi nelerin beklediğini ise Eylül Tumbar, “İzleyici yaz rüzgarı tadında, hem güldüren hem de aileden biri olacağımız bir dizi bekliyor” diyerek anlattı.

Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı dizinin yönetmeni ise Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu oldu.

“Kendi Düşen Ağlamaz” 22 Haziran Perşembe akşamından itibaren her perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmayı hedefliyor.