Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisiyle yeniden parlayan Gökçe Bahadır, gerçeklerin çarpıtılmasından rahatsız!

Ömer dizisiyle yeniden parlayan Gökçe Bahadır, gerçeklerin çarpıtılmasından rahatsız!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Ömer dizisi ile birlikte sezonu başarıyla tamamlayan isimlerden birisi oldu. Selahattin Paşalı ile birlikte Star TV dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, canlandırdığı Gamze karakteri ile adeta bütünleşmiş bir görüntü çizdi.

Role girme konusunda ve rolü yaşayarak canlandırma noktasında hayranları tarafından sürekli takdirle karşılanan Gökçe Bahadır, Ömer dizisiyle de işinde ne kadar iyi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Sosyal medyada ve zaman zaman da magazin basınında estetik yaptırdığı iddiaları ile yer alan oyuncu, bu konudan da çok dertli. İşi gereği mimik ve ifadelerinin çok önemli olduğunun farkında olan Gökçe Bahadır, estetik yaptırmamış olmasına rağmen, bu tür iddialarla sürekli gündemde olmasına tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu, “Bunlar gerçeği yansıtmıyor. İşim gereği mimik ve ifadelerim için dikkat ediyorum. Yüzümle oynamayı çok sevmem ve bu yıl hiçbir işlem yaptırmadım. Öyle estetiklik bir durumum da yok. Bakımlı ve güzel görünmek tüm kadınların hakkı” açıklamasında bulundu.

Ömer dizisindeki başarılı çıkışı ile hayranlarının gözünde daha da çok parlayan ünlü oyuncu, şimdilerde set yorgunluğunu dinlenerek atlatmaya çalışıyor. Kocası Emir Ersoy ile henüz bir tatil planı yapmadıklarının altını çizen oyuncu, anı yaşadıklarını ve akıllarına ne gelirse o şekilde yaz dönemini değerlendireceklerini söyledi.

Annelik konusunda da bir planının olmadığının altını çizen Gökçe Bahadır, bunun kısmet olduğunu belirterek, “Kadınların isteğine kalmış bir şey, herkes olabilir, şimdilik düşünmüyoruz” diye konuştu.