Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş dizileriyle sevilen Eren Ören’in hayalini süsleyen bir şey var!

Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş dizileriyle sevilen Eren Ören’in hayalini süsleyen bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kaan Atakul karakteri ile milyonlarca izleyicinin aklına giren Eren Ören, sonrasında ise Kanal D’nin sevilen dizilerinden Üç Kız Kardeş’e geçti.

Üç Kız Kardeş dizi projesinde Mustafa olarak ekrana yansıyan Eren Ören, başarılı performansını sürdürerek, yeni hayranlar kazanmayı sürdürdü. Oyuncu, kısa sürede gelen şöhret ile birlikte, son yıllarda sosyal medyada da öne çıkan isimlerden birisi haline geldi.

Google’da hakkında hayranlarının birçok konuyu merak ederek araştırmalar yaptığı Eren Ören, Talu Talks isimli youtube kanalındaki röportajında önemli bilgiler verdi.

Tiyatro oyununda rol almayı çok istediğini ifade eden Eren Ören, “Tiyatro atmosferi biraz garip bir atmosfer, o yüzden tatmak lazım” diyerek dizi setlerine göre tiyatro sahnesinin çok farklı olduğuna değindi.

Heyecanlanmadığını ama bunun tiyatro sahnesine hiç çıkmamasına bağlı da olabileceğinden bahseden Eren Ören, “Hiç tecrübem yok diye böyle düşünüyorum belki ama, her halde heyecanlanmam. Hep izlediğim ve takip ettiğim sanatçıların söylediğine göre, bir şeyi ortaya koyduktan sonra direkt karşılığını almak çok güzel bir duyguymuş. İnşallah bir gün ben de tadarım” diye konuştu.

Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş dizileriyle sevilen Eren Ören'in hayalini süsleyen bir şey var! 7

Tiyatro geçmişi olmamasına rağmen sahneye çıkma konusunda çok istekli olan Eren Ören, ailesinin ilk başlarda oyuncu olmasına pek istekli olmadığını ama başarılar gelince de çok memnun olduklarını söyledi.

Çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisinden de bahseden oyuncu, bölgenin kendisini etkilediğini söyledi.

Eren Ören, “Ayvalık’ta setimiz var, Üç Kız Kardeş dizimiz. Çok memnunum, çok güzel bir yer, dingin ve sakin. Kışın biraz ölü bir şehir” diye konuştu.

Ailesinin yazlığının da Ayvalık’ta bulunduğunu söyleyen oyuncu, dizinin setinin de çok eğlenceli olduğunu söyledi. “Herkes çok komik” diye konuşan Eren Ören, sette herkes ile çok iyi anlaştıklarını sözlerine ekledi.