Ana sayfa Sosyal Medya Eyvah Safiye görmesin! Esat’ın giremediği o eve, Uğur Uzunel girdi, hem de ne girmek!

Eyvah Safiye görmesin! Esat’ın giremediği o eve, Uğur Uzunel girdi, hem de ne girmek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı, aldığı reytinglerle her hafta yerini daha da sağlamlaştırıyor. Dizi gerçek hikayesi ile birlikte oyunculuklarıyla da konuşuluyor. Hepsi birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı yapım, ekranın en merakla beklenen işlerinden birisi.

Ezgi Mola’nın Safiye olarak döktürdüğü, Merve Dizdar’ın Gülben’i oynamayıp yaşadığı, Birkan Sokullu’nun Han olarak ve Farah Zeynep Abdullah’ın İnci karakterlerindeki başarılı performanslarıyla konuşulduğu bir dizi Masumlar Apartmanı.

Sadece onlar da değil, dizinin genç oyuncuları da döktürüyor adeta! Usta isim Metin Coşkun’u da unutmamak gerek. Aileni babası Hikmet rolüyle geçmişe gidip geldiği anlarda izleyiciyi de duygu sarmalına sokuyor.

Yine yan karakterler arasında bir başka isim var ki o da dizinin gözbebeği! Aslında daha çok Gülben’in ilk göz ağrısı! Kim mi o? Uğur Uzunel’in hayat verdiği Esat… Esat ve Gülben hikayesi, izleyenlerin heyecanla bekledikleri bölümlerden.

Çocukluğundan beri Esat’a aşık olan Gülben, bu aşkını sonunda haykırdı ama hem Esat’ı, hem Esra’yı, hem çevresindeki herkesi korkutan olmadık işlere kalkıştı, travmatik durumlar ortaya çıktı!

Eyvah Safiye görmesin! Esat'ın giremediği o eve, Uğur Uzunel girdi, hem de ne girmek! 9

Fakat Gülben, Esat’ın açık bir dille kendisini reddetmesinin ardından durumu kabullendi. Şimdilerde kimi zaman dalgasını bile geçiyor. Esatı’ı da Esra’yı da tedirgin etmemek için uğraşıyor. Ancak içindeki aşk da sönmedi!

Hatta ilginç bir gelişme yaşanıyor ve bu kez Esat, Gülben ile ilgilenmeye başladı. Hikaye nereye gider bilinmez ama izleyici bu ikiliyi seyretmeye bayılıyor!

Bu arada uzun yıllardır Han’ın yanında çalışan ve arkadaşı olan Esat, bir kez bile ailenin evine giremedi! Nedenini de henüz anlayabilmiş değil ama her seferinde kapıdan çevriliyor.

Eyvah Safiye görmesin! Esat'ın giremediği o eve, Uğur Uzunel girdi, hem de ne girmek! 10

Esat o eve giremese de işin bir başka boyutunda eve giren kişi Uğur Uzunel oldu! Uzunel, dizinin setinden bir paylaşımla görenleri gülümsetirken, bir yandan da “Eyvah Safiye görmesin!” dedirtti.

Dizide o kimsenin giremediği hijyen abidesi eve bir de ayakkabılarıyla girip aşağıdaki pozu vermiş Uğur Uzunel! Bu ironik duruma Uzunel de “Çiçek gibi ev” yorumu ile başka bir espri katmış.

Dizinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah ise fotoğrafa  gülerek “çok iyi” yorumunu yapıyor.

İşte o fotoğraf:

Eyvah Safiye görmesin! Esat'ın giremediği o eve, Uğur Uzunel girdi, hem de ne girmek! 11